Országos U13-a bajnokság, 
Északkeleti csoport, 13. forduló

Várda Labdarúgó Akadémia U13 - Diósgyőri VTK U13

Kisvárda, 50 néző. Játékvezetők: Piskóczi Viktor, Piskóczi Zsolt, Piskóczi László.
Várda Labdarúgó Akadémia U13: Nagy Á. - Oláh K., Osztroha M., A. Borymskyi, Kedves Á., Budaházi Zs., Gombkötő S., Szarvas M., Nagy M., Nagy Z., Jakab B., Torma N., Kantár László. Vezetőedző: Törtei Tamás. 
Diósgyőri VTK U13: Varga H. - Krompaszki Gy., Tóth B., Kristóf Z., Lupkovics G., Riczu Gy., Berta Cs., Meggyesfalvi B., Sallai K., Szemán Á., Győrfi L., Kerekes B., Hajdú R. Vezetőedző: Szakál Csaba. 
Sárga lap: Nagy M. a 17., Krompaszki Gy. a 20., Sallai K. a 71. percben.

Törtei Márton: - Olyan eredményt értünk el az egyik legjobb csapat ellen, amit nem is gondoltam volna. Ráadásul olyan időszakban, amikor rengeteg betegünk és sérültünk van. Le a kalappal a fiúk előtt, amit kértem tőlük maximálisan betartották.

Szakál Csaba: - A játékvezetőkkel nem igazán szoktam foglalkozni, de nagyon szomorú, hogy a három úriember nem tudta kézben tartani ezt az utánpótlás mérkőzést. Ez a ténykedés egyáltalán nem volt méltó a bajnokság színvonalához, a csapatok tudásához és a gyerekek fejlődési folyamatának sem tett jót. A számtalan apróbb tévedésről pedig már nem is ejtettem szót. Egyébként teljes mértékben azt kaptuk ellenfelünktől, amire számítottunk. Zártan, masszívan védekeztek és a gyors ellentámadásokra helyezték a hangsúlyt, amiben volt veszély. Ehhez a kisméretű pályájuk kedvezett is. Nekünk sajnos nem feküdt a szűk, rövid játéktér, és a dinamika is hiányzott a játékunkból. Annak ellenére, hogy hátrányban voltunk, nem adtuk fel egy pillanatra sem. A hazaiaknál sokkal többet birtokoltuk a labdát, de a középpályán körülményesen, pontatlanul játszottunk. Mindezek ellenére megvoltak a lehetőségeink a gólszerzésre, de ezúttal semmi nem jött össze. Ez egy ilyen mérkőzés volt! A mi szemléletünk más. Sosem veszítünk! Vagy nyerünk, vagy tanulunk. Most az utóbbi volt fókuszban, és biztos, hogy tanultunk is. A legfontosabb dolog most, hogy a betegeink, sérültjeink rendbe jöjjenek és vissza tudjanak térni a csapathoz. Gratulálunk a Kisvárdának,  hamarosan újra találkozunk!

Fotó: www.kisvardafc.hu