Országos leány U15-ös bajnokság, 8. forduló - pótolt mérkőzés

Pécsi MFC LU15 - Diósgyőri VTK LU15 1-0 (0-0)

Pécs, Kovácstelep Sporttelep, 30 néző. Játékvezető: Mehringer Csaba, László József, Mikics Tibor. 
Pécsi MFC LU15: Balogh Zs. - Szolga B., Orsós V., Turi B., Kiss E., Légrádi B., Véha V., Palacki N., Marton M., Kiss V., Szabó R. Vezetőedző: Bolboaca Sergiu. 
Diósgyőri VTK LU15: Galambvári O. - Bánsági H., Képes J., Plopp G., Farkas N., Balogh M., Nagy E., Képes K., Keczán F., Szilvási N., Mezőssy M. Vezetőedző: György Gábor. 
Csere: Plopp G. helyett Kádas D. az 58., Bánsági H. helyett Magyar A. a 61., Farkas N. helyett Fekete É. a 61., Légrádi B. helyett Péter I. a 75., Balogh Zs. helyett Hollósi E. a 78. percben. 
Gólszerző: Véha V. (1-0) a 46. percben. 

Bolboaca Sergiu: - Egy nagyon jó és hasznos mérkőzés volt két hasonló erősségű csapat között, amiből mi jöttünk ki jobban egy szép fejes góllal. A DVTK és mi is próbáltuk erőltetni a kombínativ játékot, hol kevesebb, hol több sikerrel. Gratulálok a csapatomnak, illetve az ellenfélnek is, akik tetszetős futballt játszottak.

György Gábor: - Egyrészt nagyon sajnálom a lányokat, hogy nem sikerült győzelemmel zárni az idényt. Másrészt minden elismerésem a csapaté, különösen az első félidőben a mutatott játék miatt. A fordulás után pedig küzdeni tudásból vizsgáztak jelesre. Sajnos ez most párosult győzelemmel. Ennek ellenére szeretnénk a keret valamennyi tagjának megköszönni az egész idényben mutatott példamutató hozzáállást.