Férfi asztalitenisz NB I. Kelet, 8. forduló

KSI SE - DVTK 4:10

Cseri, Ujvári - Németh, Kővári 1:3

Fodor, Klampár - Bari, Krebs 1:3

Cseri - Bari 3:1

Ujvári - Kővári 1:3

Cseri - Krebs 3:2

Ujvári - Németh 0:3

Klampár - Bari 3:2

Cseri - Kővári 1:3

Ujvári - Krebs 3:0

Fodor - Németh 0:3

Fodor - Bari 1:3

Klampár - Kővári 0:3

Fodor - Krebs 1:3

Klampár - Németh 1:3

Győzött: Németh 3, Kővári 3, Bari 1, Krebs 1, Németh-Kővári páros és Bari-Krebs páros

András Miklós szakosztály vezető: Megvan ez is! Hoztuk a kötelezőt, bár voltak olyan meccsek ahol küzdeni kellett a sikerért. Szépen fejlődnek a gyerekek a KSI csapatában. Nálunk Németh és Kővári nagyobb játékerőt képviselnek. Krebs a mai napon kissé gyengébben játszott míg Bari játékán is érződik a kihagyás. Sok időnk nem lesz pihenni, mert következő év első hónapjában négy mérkőzést játszunk hazai pályán, remélhetőleg az új termünkben.

A DVTK elsőszámú asztalitenisz csapata így hat győzelemmel, egy döntetlennel és két vereséggel zárta a 2021-es évet az NB I. Keleti csoportjában 22 pontot gyűjtve, a HED-LAND Sportcsarnok SE. mögött a második helyen, a tabellán.

- Nehéz, de sikeres év van mögöttünk - folytatta András Miklós. Nehéz, mert a Covid miatt vissza kellett szereznünk a lemorzsolódott gyerekeket, de ezt gondolom más sportágak is elmondhatják magukról. Sikeres, mert 25 év után újra van saját termünk! Szép sikereket értünk el az utánpótlás versenyeken, akik ismernek tudják, hogy nekem ez a legfontosabb! Sok gyerekkel szeretnénk megismertetni és megszerettetni ezt a szép sportágat. A DVTK saját nevelésű játékosai szépen fejlődnek, az új létesítményünkben minden lehetőség megvan a fejlődésre. Köszönöm az edzők, játékosok és a klub munkatársainak egész évi munkáját! Kellemes Karácsonyi ünnepet, jó egészséget és Boldog Új esztendőt kívánok a DVTK Családnak!