Apró, de fontos módosítás történik a DVTK hivatalos weboldalán, ami az új évben a DVTK.hu domain alatt érhető el, miközben természetesen megmarad a DVTK.eu domain is. Ezzel megszűnik az a furcsa állapot, hogy egy magyar klub hivatalos oldala nem a .hu legfelső szintű tartományt használja. Az átállásból a hírekre, információkra kíváncsi látogatók semmit nem vesznek észre.

A másik sokkal inkább érinti a szurkolókat, és elképzelésünk szerint megkönnyíti a honlap használatát. Az elmúlt évtizedben a DVTK labdarúgó klubból valódi multisportklubbá nőtte ki magát, és ennek megfelelően a változott a hivatalos honlap kínálata. A címlapon az összes diósgyőri sportág aktualitása olvasható, vegyesen lehet képeket és videókat nézni.

A böngészést megkönnyítendő bevezetjük a sportági aldomaineket. Az egyes oldalakon csak az adott diósgyőri sportággal kapcsolatos hírek jelennek meg, így aki csak erre kíváncsi, az eztt írja a böngésző címsávjába. A már jól ismert oldalon a legfontosabb hírek mellett minden olyan információ megtalálható, amely nem fért fel a címlapra. Különösen azoknak lesz hasznos ez a megoldás, akik nem feltétlenül napi rendszerességgel olvassák a hivatalos honlapot, így előfordulhat, hogy két látogatás között a frissebb hírek leszorítják a címlapról a többi, egyébként érdekes írást.

A megoldás az összes diósgyőri sportágat érinti, azaz mindegyik oldal elérhető ezen a módon. A látvány csapatsportok esetében például:

Természetesen a jól ismert címlap továbbra is elérhető marad a DVTK.hu címen, ahol a legfontosabb diósgyőri hírek között lehet böngészni. Aki ezzel az oldallal kezdi az internetezést, az biztosan értesül minden diósgyőri sikerről sportágtól függetlenül.