A diósgyőri férfi és a női labdarúgók, a kosárlabdázók, a jégkorongosok, a röplabdázók és a kézilabdások a jövőben is a mezükön viselik a világcég nevét.

Az Apollo Tyres kiemelt figyelmet fordít a helyi közösségekre. A cég Magyarországra érkezése óta hűen képviseli anyavállalatának alapvető értékeit. Az Apollo Tyres 'Care for Society' programjának keretében a cég hazánkban is olyan kezdeményezésekbe fogott, amelyek a helyi közösségeket segítik és növelik a helyi szolgáltatások színvonalát. Az Apollo Tyres abroncsgyártó cég a gyöngyöshalászi gyár megnyitása után került partneri viszonyba a régió legjelentősebb sportklubjával, a DVTK-val.

Az elmúlt három évben összecsiszolódott a két partner, mindkét fél rengeteg előnyét látta az együttműködésnek, ezért újabb három évre meghosszabbították a lejáró szerződést. Az alkalomból gyöngyöshalásziba látogatott Sántha Gergely, a DVTK elnöke, ahol fogadta őt Chikuluuri Krishna Kumar, a gyár vezetője.

- A klub vezetése szempontjából mindig nagy öröm egy új szponzor bejelentése - mondta Sántha Gergely, a DVTK elnöke -, azonban ami még ennél is jobb érzés, ha egy meglévő támogatónk dönt úgy, hogy az a cél, ami miatt minket választottak marketing-kommunikációs partnerként teljesült, és folytatni kívánják a közös munkát. Azért fogunk dolgozni, hogy a jövőben minél több szponzorunk vélekedjen hasonlóképpen.

Apollo Tyres

Az Apollo Tyres gyöngyöshalászi gyárát 2017-ben adták át, ahol több ezer abroncs gördül le a gyártósorról naponta. A gyár teljes kapacitáson működve évi 5,5 millió személyautó- és kisteherjármű-, valamint 675 ezer darab busz- és tehergépjármű-abroncsot tud előállítani az európai piacra. A TBR egység kapacitása a magyarországi gumiabroncs-iparban kiemelkedő évi 675 000 TBR abronccsal. A vállalat saját termékeit Apollo és Vredestein globális márkanevek alatt hozza forgalomba.

Az Apollo Tyres elkötelezett híve a labdarúgásnak. A Premier League-ben szereplő a Manchester United a cég globális partnere, emellett a német Bundesligában a Borussia Mönchengladbach az Indiai Szuperligában a Chennaiyin FC és az indiai másodosztályú labdarúgó-bajnokságban játszó Minerva Punjab FC csapata élvezi az Apollo Tyres támogatását.