Merkantil Bank Liga 22. forduló

2022. február 6., vasárnap
17:00 Diósgyőri VTK - BFC Siófok

A mérkőzés napján a jegypénztárak és DVTK Shop egyaránt 12 órakor nyit ki. Erről bővebben korábbi cikkünkben olvashatnak szurkolóink. 

Szülinapi programok

A színpadon fellép az egyik legnépszerűbb helyi zenekar, a nívódíjas Bíborszél, érkezik Nemazalány és Sofi, de itt lesz az X-Faktor korábbi győztese, Tóth Andi is.

Gasztronómiai programok

A hideg téli időjárásra való tekintettel 15 órától a DVTK Stadion északi oldalán helyben készült meleg ételekkel, street food árusokkal, forralt borral, forró csokival és teával várjuk a szurkolókat.

  • Íz varázs (street food, hamburger, hot-dog, Gyros, tortilla, sültkrumpli, üdítők)
  • Bárka Étterem & Bár (street foood)
  • hagyományos fánk és lángos
  • lepény és kürtőskalács
  • Habos oldal (forralt bor, forró tea, forró csoki, tócsni)

A stadion melletti programok és a koncertek ingyenesek! 

 VIP szektor

A DVTK - Siófok meccsen is lehetősége van szurkolóinknak arra, hogy a klub legendáival, a megye üzleti életének szereplőivel és prominens személyiségeivel együtt, korlátlan étel- és italfogyasztás mellett szurkoljanak a Diósgyőrnek.

A VIP vendégek szórakozásáról ezúttal Orosz György humorista gondoskodik, de a megszokott kínálaton felül ingyenes borkóstolóval is készülünk. 

  • 16:30 Orosz György humorista
  • Ingyenes abasári borkósoló (Mátrai borvidék)

A belépőjegy a mérkőzés megtekintésén túl korlátlan étel- és italfogyasztást, valamint egy VIP parkoló helyet tartalmaz a DVTK Stadion nyugati oldalán, a VIP bejárathoz közel. A belépőjegyek a VIP szektorba a meccsjegy.mlsz.hu oldalon is megvásárolhatók. 

Sok szeretettel várjuk vendégeinket a VIP szektorban is!

Tisztelet a hétköznapok hőseinek!

Amint arról korábban már beszámoltunk, a születésnap alkalmából a klub fejenként két tiszteletjegyet biztosít minden egészségügyben és rendfenntartásban dolgozó számára. A DVTK ezzel az akcióval is szeretné felhívni a figyelmet a 112-es segélyhívószám fontosságára, egyben szeretne újra köszönetet mondani a hétköznapok hőseinek.

A tiszteletjegyeket 2022. január 24-től lehet igényelni a DVTK Shopban (hétfőtől-péntekig: 12 és 18 óra között; szombaton és vasárnap: zárva), a mérkőzés napján 12 órától pedig a DVTK Stadion mellett található Gombában.

Belépés

A mérkőzés 18 év fölött csak érvényes védettségi igazolvánnyal látogatható, ezért kérjük szurkolóinkat, a belépéskor mutassák fel védettségi igazolványukat és egy személyi azonosításra alkalmas okmányt (személyi igazolvány, vezetői engedély vagy útlevél) a biztonsági szolgálat munkatársának! A 18 év alattiak felnőtt kíséretében védettségi igazolvány nélkül is szurkolhatnak.