A DVTK fiatal sakkozói a diákolimpiák időbeosztására hangolódásának céljából Nyíregyházán versenyeztek február 13-án, ahol a saját korcsoportjában Tóth Kazimierz, Ress Amira és Tóth Kinga szép és magabiztos játékkal győzött. A gyerekversenyek sora másnap felkészítő versennyel folytatódott a DVTK Medical központjában, szintén a diákolimpiákra való felkészülést szem előtt tartva, amin 25-en vettek részt.

A Városi Sakk Diákolimpia rendezését ismételten a DVTK vállalta magára, amire február 21-én a DVTK Arénában került sor. A nagyon kellemes környezetben megrendezett versenyen közel ötven fő vett részt. A DVTK-s lányok Olajos Eszter ezüstérme mellet három bajnoki címet szereztek Török Kinga, Kovács Ágnes és Török Rita személyében, míg a fiúk is szépen szerepeltek. Török Vilmos és Tóth Kazimierz 100 százalékos teljesítménnyel nyerték korcsoportjukat, Turcsányi Vendel és Török Balázs pedig egy ezüstérmet szerzett.

A márciusban megrendezésre kerülő amatőr- és versenyzői megyei döntőkön tizenöt ifjúsági játékosunk fog küzdeni az országos döntőbe jutásért. A felkészítést Zámbó Zoltán és Hajnal Zoltán mesterek valamint Kovács Apolló és Török Márton végezték.