Országos U19-es bajnokság, 
B csoport, 3. forduló

Nyíregyháza Spartacus FC U19 - Diósgyőri VTK U19 1-4 (1-1)

Nyíregyháza, 50 néző. Játékvezetők: Derda József, Kocsis József, Derda Noel Keve. 
Nyíregyháza Spartacus FC U19: Szondi L. - Vámos G., Varga B., Sógor Cs., Kardos K., M. Heindrich, Garda D., Panyi A., Kiss P., Horváth T., Nagy D. Vezetőedző: Lengyel Roland.
Diósgyőri VTK U19: Sándor K. - Dankó N., Kispál T., Kanálos P., Dunai Zs., Fercsák R., Bencsík D., Fülöp L., Balázs P., Kiss P., Horváth T. Vezetőedző: Vincze Richárd. 
Csere: Kispál T. helyett Kindrák G. a 46., Kardos K. helyett Bíró B. a 46., M. Heindrich helyett Dencs Á. az 52., Bencsík D. helyett Ferencsik B. a 63., Fercsák R. helyett Fekete V. a 69., Horváth T. helyett Juhász Á. a 69., Kiss P. helyett Szabó Zs. a 79. percben. 
Sárga lap: Fülöp L. a 70., Szondi L. a 90. percben. 
Gólszerző: Dunai Zs. (0-1) a 23., Varga B. (1-1Í) a 45., Balázs P. (1-2) az 54., Fekete V. (1-3) a 80., Kundrák G. (1-4) a 90+1. percben. 

Lengyel Roland: - Az eredmény nem tükrözi hűen a mérkőzést. Az első félidőben kiegyenlített játék folyt, és bár hátrányba kerültünk, helyzeteink alapján fordíthattunk volna, de csak egyenlíteni sikerült. A második játékrészben egy szélről történő beadás után a kapuba hullott a labda, majd egy védelmi hiba után újra betalált a Diósgyőr. 1-3 után szétesett az addig stabil játékunk, ráadásul a második félidőben kétszer is kényszerből kellett cserélnünk sérülések miatt.

Vincze Richárd: - Az első félidőben is mi irányítottuk a mérkőzést, stílusunk ekkor is felismerhető volt,  ám a játékunk lassan és körülményesen működött. Erre számítottunk is mert, ez volt az első mérkőzésünk ebben a naptári esztendőben. A szünet után magasabb ritmusban futballoztunk, az ellenfél védői mögötti területeket sokkal többet támadtuk, így sok időt tartózkodtunk az ellenfél védő zónájában. Több jó akciót tudtunk vezetni. A mérkőzés utolsó szakaszában nagyon éretten fogtuk meg a játékot, nem mentünk bele állandó átmenetekbe, ami azért volt fontos, mert a fentebb említett mérkőzés hiány miatt a játékosok kondícionális állapota közel sincsen tökéletes állapotban.