Leány Országos U15-ös bajnokság, 14. forduló

MTK Budapest LU15 - Diósgyőri VTK LU15 7-0 (4-0)

Budapest, Tichy Lajos Sportcentrum, 40 néző. Játékvezető: Berki Zoltán, Kovács  Bence, Mákos Dániel Attila. 
MTK Budapest LU15: Oravecz E. - Veres S., Csoma L., Kiss Sz., Zsirka-Klein A., Szabó M., Kovács R., Balogh T., Garda J., Kovács M., Tassy K. Vezetőedző: Tóth Judit.
Diósgyőri VTK LU15: Galambvári O. - Szilvási N., Képes J., Bánsági H., Horváth K., Nagy E., Keczán F., Magyar A., Mezőssy M., Képes K., Sándor L. Vezetőedző: György Gábor. 
Csere: Garda J. helyett Borzák L. a 41., Tassy K. helyett Gávris G. a 41., Horváth K. helyett Fekete É. a 52., Képes K. helyett Plopp G. az 52., Sándor L. helyett Kádas D. az 58., Veres S. helyett Győző R. a 64., Zsirka-Kleink A. helyett Neumann Zs. a 64., Kovács R. helyett Bellon P. a 70. percben. 
Gólszerző: Veres S. (1-0) az 1., Szabó M. (2-0) a 20., Szabó M. (3-0) a 28., Szabó M. (4-0) a 36., Szabó M. (5-0) a 44., Zsirka-Klein A. (6-0) a 47., Balogh T. (7-0) a 76. percben. 

Tóth Judit: - Nagyszerűen kezdtük a mérkőzést, már az első percben vezetést szereztünk. Sok jó lehetőséget sikerült kialakítanunk, de ezekből még több gólt is lőhettünk volna, ha kicsit koncentráltabbak vagyunk. Párharcaink többségét megnyertük, de az eladott labdákban is jeleskedtünk. Úgy érzem, hogy hajtós mérkőzés volt, sokat futottak a játékosok, nagy lendülettel ment mindenki. Bízom benne, hogy mérkőzésről-mérkőzésre egyre jobb teljesítményt fogunk majd nyújtani. A DVTK nagyszerűen küzdött , a precíz labdakihozataival pedig még bennünket is megleptek, látszik a sok elvégzett munka a diósgyőri lányokon.

György Gábor: - Kicsit csalódottak vagyunk és sajnálom a játékosokat. Szerettük volna megmutatni, hogy játékban közelebb tudtunk kerülni az ellenfél csapatához. Ez bizonyos elemeiben - labdakihozatal, labdabirtoklás - sikerült is. Sajnos az MTK labdaszerzés utáni átmeneteit nem tudtuk megfelelő módon reagálni, nagy volt a sebességbeli különbség Csak gratulálni tudok az ellenfél csapatának!