Leány Országos U15-ös bajnokság, 15. forduló

Diósgyőri VTK LU15 - Ferencvárosi TC LU15 0-5 (0-1)

DVTK edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: dr. Vigh Tünde. 
Diósgyőri VTK LU15: Galambvári O. - Horváth K., Plopp G., Alföldi R., Nagy E., Szilvási N., Keczán F., Sándor L., Kóka B., Magyar A., Mezőssy M. Vezetőedző: György Gábor. 
Ferencvárosi TC LU15: Nagy D. - Hanász V., Gégény P., Czenter D., Kovács P., Egyed K., Matyi K., Farkas P., Barkász H., Jákri D., Gágyor Z. Vezetőedző: Szanyi Mária. 
Csere: Egyed K. helyett Tóth A. a 41., Barkász H. helyett Csizmadia J. a 41., Gégény P. helyett Kratochwill Z. a 45., Jákri D. helyett Bozsik F. a 60., Alföldi R. helyett Fekete É. a 60., Plopp G. helyett Lengyel L. a 69., Horváth K. helyett Vígh K. a 69., Kovács P. helyett Szabó N. a 69. percben. 
Sárga lap: Galambvári O. a 40., Farkas P. a 47. percben. 
Gólszerző: Hanász V. (0-1) a 28., Kovács P. (0-2) a 48., Czenter D. (0-3) a 74., Czenter D. (0-4) a 78., Matyi K. (0-5) a 80. percben. 

György Gábor: - Nagyon sajnálom a lányokat az utolsó percek történései miatt. A mérkőzés folyamán irtózatos energiát mozgósítottunk azért, hogy megnehezítsük a jóval esélyesebb ellenfelünk dolgát. Ez az első félidőben teljes mértékben sikerült. Ehhez kellett egy kiemelkedő kapus teljesítmény, és egy maximálisan koncentrált egyéni, valamint csapat teljesítmény. Külön öröm számunkra, hogy a bajnokság legerősebb csapata ellen is bátran vállaltuk fel a labdakihozatalokat. Bízunk benne, hogy legközelebb a támadó zónába is eredményesebbek leszünk. Gratulálok a csapatnak, és természetesen a Ferencvárosnak is.

Szanyi Mária: - Borsodban szerepelni nekem mindig kicsit más. Nehéz, kemény mérkőzést játszottunk. Türelmesen kerestük, hogy hogyan tudjuk megbontani a nagyon szervezett Diósgyőrt. A lányok minden elismerést megérdemelnek, hiszen mind a tizenhatan fáradtságot és lehetetlent nem ismerve dolgozták végig a mérkőzést. Mi sem mutatja ezt jobban, minthogy az utolsó másodpercben is betaláltunk.