Országos leány U15-ös bajnokság, 16. forduló

Astra-Activtek HFC-Üllő LU15 - Diósgyőri VTK LU15 1-0 (1-0)

Budapest, Goldball Park, 30 néző. Játékvezető: Horváth Renáta, Ferencz-Török Tímea Katalin. 
Astra-Activtek HFC-Üllő LU15: Szabó A. - Balla F., Kurpák V., Barkó J., Marek R., Rácz K., Szuja A., Plank H., Papp T., Barna G., Hollósi T. Vezetőedző: Majláti Zsolt. 
Diósgyőri VTK LU15: Galambvári O. - Plopp G., Horváth K., Képes J., Szilvási N., Fekete É., Nagy E., Keczán F., Sándor L., Magyar A., Mezőssy M. Vezetőedző: György Gábor. 
Csere: Nagy E. helyett Képes K. a 11., Fekete É. helyett Farkas N. a 41., Képes J. helyett Bánsági H. a 41., Képes K. helyett Kádas D. az 50., Plank H. helyett Barna-Pap L. a 65., Balla F. helyett Lukács A. a 75. percben. 
Sárga lap: Képes J. a 20. percben.
Gólszerző: Kuprák V. (1-0) a 37. percben. 

Majlàti Zsolt: - Szoros, hajtós meccsre számítottunk, ami össze is jött. Az első félidőben sikerült megvalósítanunk az elképzelésünket, talán inkább a mi akaratunk érvényesült. Bár kevés helyzetet tudtunk kidolgozni, de sikerült megszerezni a vezetést. Az ellenfelünk játékát hatástalanítottuk, amihez néha a szerencse is kellett. A második félidőben már elfáradtunk, de szívvel-lélekkel küzdöttek a lányok, így ebben a játékrészben sem engedtünk ellenfelünknek komoly helyzeteket. Emellett még nekünk adódtak gólszerzési lehetőségeink, de ezeket már nem tudtuk értékesíteni.  Megszereztük az idei első győzelmünket, aminek nagyon örülünk. 

György Gábor: - Az első félidőben  sikerült a játék minden elemében alulmúlni saját magunkat, ezt még tetézte egy egyéni felelőtlenség. Az ellenfél köszönte szépen, és egyetlen kapura lővésével megnyerte a mérkőzést. A második játékrészben nagy nyomás helyeztük az ellenfelünkre, de a támadó zónában hiányzott a megfelelő kreativitás. Ebben nagyon sokat kell fejlődnünk. Gratulálok az Astra csapatának.