Országos U19-es bajnokság, 
B csoport, 6. forduló

MOL Fehérvár FC U19 - Diósgyőri VTK U19     4-2 (1-1)

Székesfehérvár, MOL Aréna Sóstó, 50 néző. Játékvezető: Mákos Márk Dávid, Winkler László, Kovács Dávid Péter. 
MOL Fehérvár FC U19:  Varga Á. - Kuczi Zs., Zsédely Z., Balogh M., Husvéth Á., Bozai B., Lehota V., Salacz M., Menyhárt Zs., Gulyás A., Forgó G. Vezetőedző: Vajda Géza.
Diósgyőri VTK U19: Domonkos D. - Elizeus A., Marok Á., Kanálos P., Molnár R., Csatári G., Fercsák R., Fülöp L., Balázs P., Horváth T., Vincze D. Vezetőedző: Vincze Richárd. 
Csere: Zsédely Z. helyett Méhes R. a 25., Bozai B. helyett Csepregi B. a 46., Salacz M. helyett Szombati B. a 46., Elizeus A. helyett Benkő P. az 51., Vincze D. helyett Vajda B. az 59., Forgó G. helyett Vidovic N. a 60., Molnár R. helyett Hetyei Sz. a 65., Lehota V. helyett Nagyváradi D. a 73. percben. 
Sárga lap: Zsédely Z. a 19., Marok Á. a 22., Husvéth Á. a 90+2. percben. 
Gólszerző: Kanálos P. (0-1) a 9., Bozai B. (1-1) a 42., Csepregi B. (2-1) az 50., Csepregi B. (3-1) az 54., Lehota V. (4-1) az 59., Fülöp L. (4-2) a 64. percben. 

Vajda Géza: - Az első tíz percben domináltunk, viszont egy nagyon szép támadás után a DVTK megszerezte a vezetést, ami megzavart minket. Erre rá is ment az első félidei játékunk, mert nem tudtunk újítani. Szerencsére a szünet előtt egyenlítettünk, a fordulás utáni góljainkkal pedig eldöntöttük a három pont sorsát. A győzülmünk megérdemelt volt, de a 4-2-es különbség sok, ez nem felelt meg a valóságnak. 

Vincze Richárd: -  Az első negyven percben nagyon jól játszottunk. Szépen, türelmesen építettük a játékot, sok akciót vezettünk, rúgtunk egy gyönyörű gólt. A letámadásaink nagy százalékban sikeresek voltak, a hosszú labdákat jól kontrolláltuk. A játékrész vége előtt egy felesleges szabálytalanság után buta gólt kaptunk majd,  a második félidő elején ugyanazt a szituációt sikerült lemásolni. Ez a két pontrúgás gól mentálisan annyira megfogta a srácokat, hogy a következő 8-10 percben minden ellentétesen zajlott mint az első félidőben. Bizonytalan játék építés,türelmetlenség és pánik lett úrrá a csapaton, teszem hozzá a Fehérvár ebben az időszakban sokat tett ezért, és teljesen megérdemelten rúgtak még két gólt ebben az időszakban, sőt ki is végezhettek volna minket. Az utolsó fél órára újra megtaláltuk a saját játékunkat, nagyon rámenősen, szenvedélyesen és szépen fociztunk. Újra sok akciót vezettünk, kézben tartottuk a játékot. Egy 15-18 perces rövidzárlatot leszámítva a bajnoki szezon egyik legjobb játékát nyújtották a gyerekek. Tették ezt egy jó focira törekvő, fizikálisan nagyon erős csapat ellen, de sajnos ezért most nem írtak be pontot a nevünk mellé.