Az DVTK csapatának első ellenfele a neves MTK Budapest gárdája volt. A kezdő tizenegyet a 4-2-3-1-es felállásban alkalmazva Kovács – Ignéczi, Miklós, Fervágner, Kállai – Hídvégi, Bognár – Szucsik, Vaszil, Kovács – Sarok alkották.

A labda útjára indulását követően balról jobbra támadva pirosban játszott a DVTK, míg jobbról balra fehérben az MTK. A helyzetek egymást váltották mindkét odlalon, de a nagy puhatolózás a félidő eredményjelzőjén két nullával volt értékelve.

A fordulást követően felgyorsulni látszottak az események, de a Diósgyőr számára negatívan, amelynek kimenetele egy 55. percben kapott gól volt. Hogy tetőzzük a bajt, a 80. percben ismét kapituláltunk, így két góllal ellépett az MTK. A középkezdésből rögtön egy rezgő kapufával tudattuk, hogy bizony van még 10 percünk, de sajnos a szépítő találatunk Vaszil révén túl későn érkezett és rutinos ellenfelünk a hátralévő időt okosan eljátszva behúzta a 3 pontot.

Hallgatva a csapatot azt érezhették a szurkolók, hogy a Veszprémet elkaphatja a DVTK, de a pontszerzés biztos. Taktikában nem is, de összetételt tekintve négy helyen változott a csapat. Bekerült Juhász és Lukács a védelembe, Eszenyi pedig a középpályára a Miklós, Kállai, Kovács trió helyére. Az első játékrészben meddő fölényben játszottak a piros-fehérek, de a gól nem jött össze. Az összecsapásban az 58. percben következett fordulat, köszönhetően egy remek szöglet variációnak amely után Fervágner karaktere lőtt a hálóba. Végül a DVTK  nem tudott ellenfele fölé nőni és a hármas sípszó után meg kellett elégednie a csapatnak az egy ponttal.

Ezzel két játéknap és négy lejátszott mérkőzést követően a középmezőnyben foglal helyet a DVTK. Folytatás április 10-én, vasárnap a 3. játéknappal, addig viszont az edzéseké és a kupáké lesz a főszerep. Elérni és nyomon követni a DVTK e-sport szakosztályt a szakosztály YouTube és Facebook oldalán lehet.