A háromnapos rendezvényen népes, közel 300 fős mezőny vett részt, köztük 12 diósgyőri RG-s, akik az első nyolc közé kerülésért, az országos bajnokságra jutásért küzdöttek.

A DVTK fiatal sportolói közül Gáll Dorottya a kisgyermek I. osztály versenyében-, míg Juhász-Pap Lujzi a gyermek II. osztályban nem talált legyőzőre, és szerezett vidékbajnoki címet. Utóbbi kategóriában négy diósgyőri versenyző is az országos döntőt jelentő legjobb nyolc között zárt, amivel a csapatverseny második helyét is bezsebelték a piros-fehérek. A miskolciak harmadik egyéni érmét Farkas Rozina szerezte a serdülő III. osztályban, aki az összetett, a szabad és a karika versenyében is harmadik lett.

Baumann Loretta szakosztályvezető: Örömmel tölt el, hogy az alig egy éve működő ritmikus gimnasztika szakosztály, ilyen rövid időn belül, ilyen szép eredményeket tudott produkálni. Nagyon sok dicséretet kaptunk a bírói asztalnál. Mérhetetlenül büszke vagyok a lányokra, akik közül 11-en biztosan ott lesznek az országos bajnokságon. 

Eredmények

I. osztály kisgyermek

Gáll Dorottya 1. helyezett

Takács Kamilla Sára 10. helyezett 

II. osztály gyermek

Juhász-Pap Lujzi 1. helyezett

Petrikovits Tessza 4. helyezett 

Dányi Eszter 5. helyezett

Szabados-Molnár Virág 8. helyezett 

Csapat 2. helyezett 

II. osztály serdülő 

Czirják Loren összetett 5. helyezett, labda 5. helyezett, szabad 7. helyezett

III.osztály serdülő

Farkas Rozina összetett 3. helyezett, szabad és karika 3. helyezett 

Molnár Luca összetett 4. helyezett, szabad és karika 4. helyezett 

Nevizsánszki Réka 12. helyezett 

Kusztos Lilla 12. helyezett

Csapat 5. helyezett

II.osztály junior 

Yasar Elif Hanna 13. helyezett