Országos leány U15-ös bajnokság, 18. forduló

Puskás Akadémia FC LU15 - Diósgyőri VTK LU15 2-0 (0-0)

Felcsút, Pancho Aréna, 30 néző. Játékvezető: Klujber Kristóf, Somogyvári Attila.
Puskás Akadémia FC LU15: Kispetik A. - Vadász L., Krasznai L., Németh L., Halászi-Harsányi M., Szakács Zs., Szalay Gy., Priskin N., Herczeg K., Bak N., Kézdy B. Vezetőedző: Einger Eszter. 
Diósgyőri VTK LU15: Galambvári O. - Horváth K., Képes J., Bánsági H., Farkas N., Sándor L., Nagy E., Alföldi R., Szilvási N., Mezőssy M., Magyar A. Vezetőedző: György Gábor. 
Csere: Halászi-Harsányi M. helyett Kovács L. a 41., Sándor L. helyett Képes K. az 50., Alföldi R. helyett Fekete É. az 50., Kézdi B. helyett Paluska E. az 56., Kranszai L. helyett László N. a 63., Horváth K. helyett Plopp G. a 63., Magyar A. helyett Kádas D. a 63. percben. 
Gólszerző: Szalay Gy. (1-0) a 48., Bak N. (2-0) a 76. percben. 

Einger Eszter: - Egy kicsit kapkodtunk ezen a találkozón. A mezőnyfölényünket az első félidőben nem tudtuk gólra váltani, de a fordulás után az első gól megnyugtatta a csapatot. Bízom benne, hogy a sérülés nem lesz komoly, sok sikert kívánok a továbbiakra a DVTK-nak. 

György Gábor: - Gratulálok a Puskás csapatának! El kell ismerni, hogy még elörébb tartanak, mint mi. Azt sajnálom, hogy két elkerülhető gólt kaptunk. A labdakihozatalok megfelelően működtek, sajnos a támadó zónába még mindig hiányzik a kreativitás. Ezen sokat kell a jövőben dolgoznunk.

Fotó: www.pfla.hu