Országos U19-es bajnokság, 
B csoport, 8. forduló

Diósgyőri VTK U19 - Váci VLSE U19 3-1 (1-1)

DVTK edzőközpont, 80 néző. Játékvezető: Szabó József, Kálnai Milán, Skultéti Csaba. 
Diósgyőri VTK U19: Sándor K. - Juhász Á., Balázs P., Kanálos P., Molnár R., Fercsák R., Bencsík D., Fülöp L., Horváth Zs., Vincze D., Vajda B. Vezetőedző: Vincze Richárd. 
Váci VLSE U19: Fehér Á. - Balogh Á., Makkos G., Balogh B., Kovács D., Vén B., Kovács K., Konkoly L., Varga L., Hugyecz M., Rusvai B. Vezetőedző: Szalay Attila. 
Csere: Konkoly L. helyett Heinczinger B. a 46., Horváth Zs. helyett Kiss P. a 46., Vincze D. helyett Peisser S. a 46., Vajda B. helyett Hetyei Sz. az 51., Varga L. helyett Mezey K. az 56., Hugyecz M. helyett Schmid K. a 56., Kovács D. helyett Cs. Nagy M. a 79., Balogh B. helyett Horváth B. a 86., Fercsák R. helyett Marok Á. a 88., Sándor K. helyett Sz. Varga M. a 88. percben. 
Sárga lap: Vincze D. a 36., Kiss P. a 81. percben. 
Gólszerző: Varga L. (0-1) a 12., Kanálos P. (1-1) a 38., Juhász Á. (2-1) a 70., Molnár R. (3-1) a 84. percben. 

Vincze Richárd: - Lassan három éve dolgozok a mindenkori U19-es diósgyőri csapattal, de ilyen rosszul még soha nem éreztem magam a kispadon, mint most. Tudtuk, hogy nehéz lesz a Vác ellen futballozni, mert olyan stílust képviselnek, amivel szemben nehéz zónákról, vonalak közti játékról és túltöltésről beszélni. Az első félidőben nagyon jól melóztak a srácok, mert amilyen mankót adtunk nekik, azokat próbàlták használni. Ebből sok ziccerünk és lehetőségünk adódott, de ezeket sajnos kihagytuk. Van egy stílusunk, amelyben a kapus az elso játékszervező akár 40 méterre a kapunktól. Egy ilyen játékszervezés után kerültünk hátrányba, ám a srácok az akaratnak és a minőségi fölényüknek köszönhetően megfordították a meccset. Összességében azonban rossz döntéseket hoztunk, sok érintéssel, lassan futballoztunk a Vác kapuja előtt. Emiatt vagyok elégedetlen, mert korábban voltak olyan találkozók, ahol ebből a szempontból szinte tökéletes focit mutattunk be. Igaz, akkor kikaptunk, most és néhány hete a Várda ellen jóval gyengébb teljesítménnyel nyertünk, mégis úgy érzem, hogy ezeket a meccset a játékosok sem élvezték. Szerintem ugyanis a fociban mindig ez lenne a legfontosabb, és a fiúk pontosan tudják, hogy miért nyertek, vagy éppen miért maradtak alul. 

Szalay Attila: - Megküzdöttünk egymással, és a nagy széllel is. Jobb csapat a DVTK, ennek ellenére az első félidőben partnerek tudtunk lenni. Ezen a délutánon a helyzetkihasználás döntött a hazaiak javára.