Országos Leány U19-es bajnokság, 18. forduló

Diósgyőri VTK LU19 - Puskás Akadémia FC LU19 3-4 (1-0)

DVTK edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Leveleki Géza, Barnák Ádám Zoltán. 
Diósgyőri VTK LU19: Böröcz B. - Sulyok P., Szabó G., Katona F., Takács K., Tóbik M., Kóka J., Varga E., Bali E., Végh D., Stumpf Zs. Vezetőedző: Roza László. 
Puskás Akadémia FC LU19: Dobó-Nagy B. - Angyal P., Tóth Zs., Juhász E., Peszlen D., Czvetnics D., Lovász E., Dewath A., Helmeczi P., Borsiczky Zs., Tamók R. Vezetőedző: Mészáros Dalma. 
Csere: Tamók R. helyett Sipőcz V. a 32., Végh D. helyett Fenyvesi Cs. a 46., Bali E. helyett Kiss D. a 46., Varga E. helyett Gyarmathy F. a 46., Sulyok P. helyett Galambosi P. a 72. percben. 
Sárga lap: Varga E. a 36., Angyal P. a 41., Lovász E. a 65. percben. 
Gólszerző: Tóbik M. (1-0) a 19., Tóbik M. (2-0) a 48., Tóth Zs. (2-1) a 60., Tóbik M. (3-1) a 64., Tóth Zs. (3-2) a 70., Tóth Zs. (3-3) a 72., Czvetnics D. (3-4) a 81. percben. 

Roza László: - A mérkőzés végeredményétől függetlenül, csak gratulálni tudok a lányoknak. Amíg volt erő a lábakban és helyén volt a koncentráció, addig szenzációsan játszottak. Stabilan védekeztek, labdaszerzés után pedig rendre veszélyes  támadásokat vezettek. Ezekkel az ellenfelünk nem tudott mit kezdeni, csak, szabálytalanságokkal fékezték le a csapatot, melyeket a játékvezető hol így, hol úgy ítélt meg. A második játékrész közepétől lassan fejben és lábbal is elfogytunk, ami a jó képességű Puskás Akadémia kihasznált. A lányok fejlődése érdekében a jövőben több ilyen, és ehhez hasonló mérkőzést kell játszanunk. 

Mészáros Dalma: - Előzetesen is nehéz mérkőzésre számítottunk, mert a DVTK hajtós ellenfél. Ezt tudtuk, ráadásul a hazaiak jobban is kezdték a találkozót. Mi egy kicsit bealudtunk, és kétgólos hátrányban kerültünk. Büszke vagyok a csapatomra, mert jó játékkal fordítani tudtunk. Természetesen gratulálok a Diósgyőrnek is.