A találkozó kezdetéig pedig a jobb oldali (mobil nézetben: fenti) navigációs sáv segítségével megtekinthető minden, a mérkőzéssel kapcsolatos információ.

Március 7-től megszűnt a maszkviselési kötelezettség a sportrendezvényeken, továbbá nem szükséges védettségi igazolvány valamely hazai szolgáltatás igénybevételéhez sem, így a kosárlabda mérkőzések mindenféle korlátozások nélkül látogathatóak.

Tippmix Női NB I. A csoport - 3. helyért - 2. mérkőzés

2022. április 20., szerda
18:30 DVTK - NKA Universitas PEAC

Jegyinfo

A DVTK Arénában a hazai szektorba és a vendég szektorba 1.000 Ft a belépőjegy ára. Hat éves kor alatt ingyenes a belépés, viszont a beléptető rendszer miatt számukra is szükséges ingyenes regisztrációs jegy váltása: erre technikai okokból csak személyesen van lehetőség a jegypénztárakban. A VIP belépőjegyek ára 12.000 Ft.

Az interneten vásárolt bérleteket és jegyeket nem szükséges kinyomtatni, a vásárlás után kapott pdf-en szereplő vonalkódot az okostelefon képernyőjéről is be lehet olvastatni a beléptető kapunál. A DVTK Arénában nincs lehetőség az online vásárolt belépők kinyomtatására.

Személyesen a DVTK Shopban, nyitva tartási időben; meccsnapon egy órával a mérkőzés előtt a DVTK Aréna jegypénztárában; valamint online - jegymester.hu - is kaphatóak a bérletek és a jegyek.

Helyszín

DVTK Aréna
3533 Miskolc, Andrássy Gyula u. 61.