Országos leány U19-es bajnokság, 
Alsóházi rájátszás, 1. forduló

St. Mihály FC LU19 - Diósgyőri VTK LU19 0-7 (0-6)

Szeged, Kész Sport Aréna, 40 néző. Játékvezető: Tapodi Péter Ádám, Bálint Dániel, Nagy Krisztián. 
St. Mihály FC LU19: Panyor K. - Molnár M., Pördi A., Tóth A., Csiszár K., Király K., Szögi Sz., Tóth B., Mocsári N., Aradi Á., Fischer M. Vezetőedző: Pikó László. 
Diósgyőri VTK LU19: Ádám A. - Sulyok P., Takács K., Végh D., Katona F., Végh K., Tóbik M., Kóka J., Szabó G., Péter D., Stumpf Zs. Vezetőedző: Roza László. 
Csere: Molnár M. helyett Tajti K. a 46., Fischer M. helyett Palotás P. a 46., Végh D. helyett Fenyvesi Cs. a 46., Katona F. helyett Mikó E. a 46., Péter D. helyett Horváth L. a 46., Szabó G. helyett Dudás E. az 55. percben. 
Sárga lap: Kóka J. az 58. percben. 
Gólszerző: Tóbik M. (0-1) a 4., Szabó G. (0-2) a 10., Tóbik M. (0-3) a 17., Tóbik M. (0-4) a 25., Katona F. (0-5) a 42., Végh K. (0-6) a 44., Kóka J. (0-7) a 60. percben. 

Pikó László: - Gratulálok a Diósgyőrnek, megpróbáltuk megneheziteni számukra a mérkőzést, de ma ennyi volt a lanyokban. Gyors gyógyulást és felépülést kívánok az egész csapatom nevében a mérkőzésen megsérült játékosnak.

Roza László: - Gyors felépülést, és mielőbbi visszatérést kívánok a mérkőzésen megsérült játékosunknak, visszavárjuk! A magam és a teljes stáb nevében gratulálok a lányoknak a mérkőzésen nyújtott teljesítményükhöz. Az első félidőben végig mi irányítottuk a mérkőzést, ellenfelünket már a saját térfelén megállítottuk, és a gyors átmenetekből rengeteg lehetőséget teremtettünk az ellenfél kapujánál. A játék felépítéseink is jól  működtek, hiszen  mélységi passz után tudtunk ellenfél védővonala mögé jutni, amelyből adódtak lehetőségek.
Tudatos és célratörő játékot mutattak be a lányok, amihez csak gratulálni tudok nekik.