Országos U16-os bajnokság, 
B csoport, 5. forduló

Főnix-Gold FC U16 - Diósgyőri VTK U16 3-2 (2-1)

Székesfehérvár, Főnix Park, 30 néző. Játékvezető: Volentics Erik János, Bíró Zsolt, Berendi Tamás Csaba. 
Főnix-Gold FC U16: Schrenck R. - Mohai B., Surman M., Lehoczky B., Homola S., Balla K., Korompai B., Györke Z., Hómann H., Lengyel N., Hurtyák R. Vezetőedző: Beszédes Sándor. 
Diósgyőri VTK U16: Németh B. - Major M., Kiss M., Briz Cs., Homenszki R., Vass L., Tóth Zs., Sáreczki Sz., Paksai R., Pikó M., Bánk A. Vezetőedző: Kádár László. 
Csere: Schrenck R. helyett Rendessy M. a 41., Kiss M. helyett Szijártó B. a 46., Sáreczki Sz. helyett Bathó T. a 46., Bánk A. helyett Bodnár B. a 46., Pikó M. helyett Bacsa B. a 68., Korompai B. helyett Bende T. a 69., Tóth Zs. helyett Boros B. a 77., 
Sárga lap: Korompai B. a 18., Major M. a 21., Hurtyák R. a 45., Bathó T. a 47., Lehoczky B. a 83., Bodnár B. a 88., Németh B. a 90+4, Bacsa B. a 90+4. percben. 
Piros lap: Briz Cs. a 90. percben. 
Gólszerző: Balla K. (1-0) a 22., Györke Z. (2-0) a 28., Homenszki R. (2-1) a 34., Boros B. (2-2) a 85., Balla K. (3-2) a 90+5. percben. 

Kádár László: - A találkozó elején tizenegyeshez jutott az ellenfél, amit értékesíteni tudott, ezt követően nagyon megnehezítették a dolgunkat. Egy nagyon keskeny pályán ugyanis teljesen visszaálltak, hat védővel játszottak onnantól kezdve, hogy megszerezték a vezetést. Nehéz volt őket feltörni, ráadásul szabadrúgásból ismét betaláltak. A szünet előtt Homenszki góljával visszajöttünk, majd Boros Bence kiegyenlített. A hajrá azonban ismét a hazaiaké volt, egy védelmi hibát kihasználva újra büntetőből voltak eredményesek. Az egész mérkőzésre jellemző volt a kapkodó játék, deffenzíven játszottunk, a kapu előtt folyamatosan rossz döntéseket hoztunk. Az előző két találkozón minden rendben volt, most azonban ismét fásultabban teljesítettünk. Gratulálunk az ellenfélnek.