Országos LU15-ös bajnokság, 
Alsóházi rájátszás, 2. forduló

Astra-Activtek HFC-Üllő LU15 - Diósgyőri VTK LU15 0-2 (0-1)

Budapest, Goldball Park, 30 néző. Játékvezető: Horváth Balázs, Ferencz-Török Tímea Katalin, Istvánfi Mercédesz Éva.
Astra-Activtek HFC LU15: Balla F. - Kuprák V., Szabó A., Marek R., Fésűs J., Rácz K., Szuja A., Papp T., Barna G., Hollósi T., Farkas D. Vezetőedző: Majláti Zsolt. 
Diósgyőri VTK LU15: Kádas D. - Horváth K., Képes J., Bánsági H., Szilvási N., Sándor L., Nagy E., Keczán F., Alföldi R., Farkas N., Magyar A. Vezetőedző: György Gábor. 
Csere: Alföldi R. helyett Fekete É. a 41., Papp T. helyett Radó R. a 41., Nagy E. helyett Képes K. az 53., Horváth K. helyett Plopp G. az 58., Farkas D. helyett Pintér V. az 58., Rácz K. helyett Szénási V. a 73., Balla F. helyett Lukács A. a 73. percben. 
Gólszerző: Keczán F. (0-1) a 26., Képes K. (0-2) a 79. percben. 

Majláti Zsolt: - Ismét egy rendkívül jó iramú és színvonalas mérkőzést játszottunk a DVTK-val. Az előző találkozóhoz képest ugyan eredményben visszalépést produkáltunk, de a mutatott játékunk messze felülmúlta a legutóbbit. Most már játékban többször dominálni tudtunk, kevésbé voltunk deffenzívek, az ellenfelünknél több helyzetet tudtunk kidolgozni. A kapu elé érve azonban rendre elfogyott az erő. Ezt a szerepkört még gyakorolnunk kell, hogy az eredmény is számunkra kedvezően alakuljon. Ellenfelünknek két lehetősége adódott a gólszerzésre, amit ki is használt, így ma ők örülhettek. Ezúton is gratulálunk nekik.

György Gábor: - Kicsit döcögött, kicsit dadogott. Nagyon fontos, hogy végre kapott gól nélkül tudtuk lehozni ezt mérkőzést. A játékkal akadtak problémák. A múlt héten jó futballal szenvedtünk vereséget, ezúttal kevésbé jó teljesítménnyel nyerni tudtunk. Gratulálok a csapatnak és az ellenfélnek is.