Országos LU17-es bajnokság, 
Alsóházi rájátszás, 2. forduló

Diósgyőri VTK LU17 - St. Mihály FC LU17 3-4 (2-2)

DVTK edzőközpont, 30 néző. Játékvezető: Horváth Róbert, Lénárt Dávid. 
Diósgyőri VTK LU17: Bényei B. - Kóka B., Papp S., Galambosi P., Székely E., Kiss D., Majnár A., Oláh Cs., Garabecz V., Veres V., Magyar H. Vezetőedző: Csiszár Szabolcs. 
St. Mihály FC LU17: Gergely K. - Fischer M., Talpai T., Pallagi V., Palotás P., Suták D., Balázs E., Gyémánt K., Szabó D., Ábrahám A., Bozóki Cs. Vezetőedző: Hadár Attila.  
Csere: Fischer M. helyett Aradi Á. a 46., Gyémánt K. helyett Bagi L. a 46., Kiss D. helyett Szondi Zs. a 46., Ábrahám A. helyett Varga Zs. az 58., Magyar H. helyett Nagy G. a 72., Majnár A. helyett Dervalics D. a 80. percben. 
Gólszerző: Suták D. (0-1) az 5., Papp S. (1-1) a 36., Talpai T. (1-2) a 37., Kiss D. (2-2) a 39., Dervalics D. (3-2) a 82., Balázs E. (3-3) a 84., Szabó D. (3-4) a 90. percben. 

Csiszár Szabolcs: -  Az első félidőben két gólt ajándékoztunk az ellenfelünknek. A pozitívum, hogy a szünetre két szép támadásból sikerült kiegyenlíteni. Mint már sokadjára, a második játékrészre rendeztük a sorokat, ennek köszönhetően tudatosabb játékot tudtunk játszani. Labdabirtoklásban felülmúltuk a Szegedet, és a vezetést is megtudtuk szerezni. Ezután viszont sajnos ismételten megingott a koncentráció és a vendégek egyenlítése után az utolsó másodpercben gólt kaptunk. A végén pedig már nem volt időnk a saját hibáink javítására. Ellenfelünk nagyon szimpatikus játékot mutatott és további sok sikert kívánok nekik. 

Hadár Attila: - Diósgyőrben ismét nehéz mérkőzésre számítottunk, ez be is igazolódott. Elég fáradtan, fásultan játszottunk, a négy-öt órás buszút meglátszott a teljesítményünkön. A végén azonban a lányok összekapták magukat, és győzni tudtunk. A döntetlen igazságosabb lett volna, de örülök, hogy “behúztuk” a  mérkőzést.