Országos U16-os bajnokság, 
B csoport, 11. forduló

ETO FC Győr U16 - Diósgyőri VTK U16 4-1 (2-0)

Győr, ETO Stadion, 50 néző. Játékvezető: Dávid József, Kustán Csaba, Tóth András.
ETO FC Győr U16: Huszár M. - Selyem B., Horváth B., Mészáros B., Umathum Á., Gönye Á., Vukk Zs., Bakó S., Hancz D., Herczeg M., Mikolay T. Vezetőedző: Bognár Zsolt. 
Diósgyőri VTK U16: Németh B. - Kiss M., Homenszki R., Vass L., Tóth Zs., Bathó T., Paksai R., Gyenes R., Pikó M., Silimon L., Bánk A. Vezetőedző: Kádár László
Csere: Bathó T. helyett Szijártó B. a 46., Horváth B. helyett Póczik B. az 55., Vukk Zs. helyett Tollár I. az 55., Hancz D. helyett Babulják M. az 55., Németh B. helyett Derényi N. a 61., Kiss M. helyett Nagy B. a 70., Tóth Zs. helyett Boros B. a 70., Pikó M. helyett Sáreczki Sz. a 70., Umathum Á. helyett Német G. a 70., Herczeg M. helyett Rátonyi M. a 70. percben. 
Sárga lap: Horváth B. a 33., Silimon L. a 44., Umathum Á. a 73., Szijártó B. a 75. percben. 
Gólszerző: Vukk Zs. (1-0) a 25., Mészáros B. (2-0) a 45., Tollár I. (3-0) a 83., Silimon L. (3-1) a 90+1., Póczik B. (4-1) a 90+2. percben. 

Bognár Zsolt: - Nagyon jó mérkőzést játszottunk, egy focizni próbáló csapat ellen. Folyamatosan nyomás alá helyezték a csapatot, ezért voltak hibák a játék építésben, de örülök neki, hogy ennek ellenére bátran játszottunk. Az átmeneteket jól játszottuk le, és ezekből sikerült is gólokat szerezni, és megérdemelten megnyerni a mérkőzést. Hiányérzetem abban van, hogy a biztos vezetés tudatában is próbáltuk siettetni a játékot, és nem volt meg a labdabirtoklási fölény, ami ebben a helyzetben kellett volna. Összességében elégedett vagyok a játékkal, és a magabiztos győzelemmel.

Kádár László: - Az első félidőben kapufáig jutottunk, míg az ellenfélnek sikerült kihasználni az előttük adódó lehetőségeket. Folyamatos játéképítés volt a mérkőzésen, viszont a Győr védekező harmadában ötlettelenek voltunk, nem tudtuk feltörni őket. A második játékrészben a mérleg a Győr javára billent és sikerült még két gólt szerezniük. Mindkét csapat szépen futballozott, de az ellenfél élesebb és pontosabb volt a kapu előtt. Gratulálok nekik.