Országos U17-es Bajnokság, 
B csoport, 10. forduló

Diósgyőri VTK U17 - Gyirmót SE Győr U17 1-1 (1-1)

DVTK edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Németh Szabolcs, Lovas Norbert, Orosz Fruzsina.
Diósgyőri VTK U17: Dojcsák B. - Kollár M., Bodnár B., Bacsa B,, Sipos Zs., Gulyás M., Kiss M., Kövesi K., Balázsi L., Sebestyén Á., Silimon L. Vezetőedző: Miskei Attila. 
Gyirmót SE Győr U17: Lázár M. - Rozs R., Szabó K., Szűcs P., Reizer B., Barta T., Németh N., Reizniger K., Süveges A., Gönye M., Somogyi Á. Vezetőedző: Ördög József. 
Csere: Kiss M. helyett Demeter M. a 46., Kollár M. helyett Briz Cs. a 73., Reizinger K. helyett Czintula T. a 74., Süveges A. helyett Matyi M. a 74., Gönye M. helyett Szabó P. a 80., Sebestyén Á. helyett Ferencsik S. a 80., Szűcs P. helyett Molnár M. a 88. percben. 
Sárga lap: Szabó K. az 56., Kollár M. a 69. percben. 
Gólszerző: Gulyás M. (1-0) az 1., Barta T. (1-1) a 18. percben. 

Miskei Attila: - Nagyon jól kezdtük a találkozót, szuperül álltak bele a fiúk a mérkőzésbe. Minden ült, amit megbeszéltünk, és gyorsan megszereztük a vezetést is. A vezetés után az ellenfél meg volt fogva, ezért nagyon sajnálom, hogy abban az időszakban nem tudtunk ismét betalálni. A Gyirmót viszont az egyetlen adódó lehetőségét kihasználta, Folyamatosan dolgozunk azon, hogy ne kerüljünk ilyen helyzetekbe, mert a fölényünk ellenére ezzel felhoztuk az ellenfelet. Ha meg rúgtuk volt a második gólt, akkor sokkal könnyebb meccs lehetett volna. Gratulálok a Gyirmótnak, mert valóban jó találkozókat szoktunk velük játszani. Ez is az volt. 

Ördög József: - Folyamatosan jó meccset játszunk a Diósgyőrrel. Otthon is hasonló volt a két csapat egymás elleni összecsapása. Két hasonló tudású együttes feszült ezúttal is egymásnak. Ezúttal egyik fél sem sem érdemelt győzelmet. Mindkét csapat nagyon sokat futott, rengeteg párharc jellemezte a kilencven percet, egy-egy gól született, ezért igazságos döntetlen született.