Országos U19-es bajnokság, 
B csoport, 11. forduló

Debreceni VSC-DLA U19 - Diósgyőri VTK U19 1-2 (1-1)

Debrecen-Pallag, DLA Edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Fekete Tibor, Gönczi Pál, Simon Ádám. 
Debreceni VSC-DLA U19: Lisztes B. - Tóth B., Kovács M., Lipcsei P., Györgye M., Karmacsi R., Horváth-Gaudi A., Pelles G., Jánovszki L., Sustyák B., Pinczés K. Vezetőedző: Sándor Csaba. 
Diósgyőri VTK U19: Sándor K. - Juhász Á., Kiss P., Marok Á., Kanálos P., Molnár R., Bencsík D., Hetyei Sz., Vincze D., Vajda B., Dankó N. Vezetőedző: Vincze Richárd.
Csere: Lipcsei P. helyett Marozsán D. a 22., Pelles G. helyett Vaskó A. a 65., Kiss P. helyett Regdánszki M. a 65., Marok Á. helyett Kundrák G. a 65., Molnár R. helyett Fercsák R. a 71., Karmacsi R. helyett Nagy N. a 76. percben. 
Sárga lap: Hetyei Sz. a 10., Vincze D. a 79. percben. 
Gólszerző: Juhász Á. (0-1) az 5., Jánovszki L. (1-1) a 32., Dankó N. (1-2) a 90. percben. 

Sándor Csaba: - Rosszul kezdtük a meccset, az ellenfél nagyon hamar megszerezte a vezetést. Az első félidőben rengeteg technikai hibát csináltunk, nem tudtuk hátulról felépíteni a támadásokat, és a középpályán is voltak problémák. Jánovszki Laci egyéni alakítása után sikerült kiegyenlíteni. A második félidőben már sokkal több lehetőségünk volt, jól védekeztünk, és sok kontratámadást vezettünk. Több gólt is rúghattunk volna, sajnos nem sikerült, ezzel szemben a Diósgyőr – akárcsak az előző egymás elleni mérkőzésen – most is a 93. percben rúghatott büntetőt. Bár voltak problémáink a mérkőzésen, és érzésem szerint a mai meccset minimum ikszre lehetett volna hozni, az összkép pozitív. Volt jó játékos teljesítmény, és sok lehetőségünk a gólszerzésre. Ezeknél jobban kell koncentrálni, és akkor előrébb léphetnek a játékosok a fejlődésben, ez a legfontosabb.

Vincze Richárd: - Az első félidőben nagyon jól futballoztunk, a játék összes fázisában azt csinálták a gyerekek, amit terveztünk. Nagyon tudatos, felnőtt focira hajazó teljesítményt nyújtottak. Második félidő első felében ugyanazt láttuk a pályán. Kontrolláltuk a meccset, az ellenfél térfelén játszottunk, nyomtuk a Debrecent, de a helyzeteket,lehetőségeket nem tudtuk gólra váltani. A találkozó utolsó húsz percében türelmetlenné váltunk, rohantunk, emiatt elveszítettük a kontrollt, és kiszámíthatatlanná vált az összecsapás. Ebben az is benne volt, hogy a Loki szerezi meg a győztes találatot. A meccs végi nagy rohanásban viszont mi találtunk be. Az összképet nézve a csapat rászolgált a győzelemre.