Országos U14-es bajnokság, 
Kiemelt csoport, 24. forduló

Debreceni VSC-DLA U14 - Diósgyőri VTK U14 1-0 (0-0)

Debrecen-Pallag, DLA Edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Papp János, Sápi Virág, Hetrovics Roland. 
Debreceni VSC-DLA U14: Csontos M. - Krizsán Z., Kiss B., Bartha A., Nyikos B., Kovács T., Tóth S., Asztalos N., Di Mundo, Pál I., Sánta M. Vezetőedző: Kolozsi Gergő. 
Diósgyőri VTK U14: Koltai B. - Lippai A., Farkas R., Kis A., Lengyel V., Balázs T., Meggyesfalvi B., Gyebróczki D., Bordás B., Juhos Á., Vinga Z. Vezetőedző: Sipos Gergő. 
Csere: Nyikos B. helyett Rónai B. a 41., Asztalos N. helyett Nagy Z. a 41., Bordás B. helyett Béres B. az 51., Vinga Z. helyett Szita I. az 51., Kovács T. helyett Bécsi M. a 62., Lippai A. helyett Filkóházi Á. a 64., Kis A. helyett Gulácsi M. a 64., Meggyesfalvi B. helyett Zsilvölgyi Cs. a 75., Juhos Á. helyett Dudás B. a 75., Sánta M. helyett Szalóki N. a 81. percben. 
Sárga lap: Bartha A. a 67. percben. 
Gólszerző: Sánta M. (1-0) a 49. percben. 

Kolozsi Gergő: - Az első és második félidő első húsz percében is azokat a dolgokat láttuk vissza a játékosoktól, amiket hétről hétre gyakorolunk, az ezekben a periódusokban nyújtott játékkal elégedett voltam. Utána viszont mindkét félidőben kapkodóvá vált a játékunk, és az ellenfél is fölénk tudott kerekedni. Ebből is lehet tanulni, a gyerekek is érezték, hogy mi nem volt rendben. Eredményben végül egy góllal jobbnak bizonyultunk a Diósgyőrnél, úgy gondolom, hogy összességében ez reális. A hibákból tanulunk, a pozitív dolgokat elraktározzuk magunkban, és megyünk tovább.

Sipos Gergő: - Egy fizikálisan erős ellenféllel  találkoztunk. Az első félidőben egyik csapat sem találta a ritmust. A fordulást követően a bekapott gólunk után teljesen kontrolláltuk a mérkőzést. Folyamatosan ott voltunk az ellenfelünk térfelén és helyzeteket alakítottunk ki. A gólszerzés azonban nem sikerült, pedig egy pontra bőven rászolgáltunk volna. Gratulálunk a csapatnak a hozzáálláshoz és a mutatott játékhoz, a Debrecennek  pedig a győzelemhez.

Fotó: www.dvsc.hu