Leány Országos U15-ös Bajnokság, 
Alsóházi rájátszás, 3. forduló

FC Hatvan LU15 - Diósgyőri VTK LU15 2-4 (1-3)

Hatvan, Népkerti Sporttelep, 30 néző. Játékvezető: Zsákai Levente, Somogyi Bence, Baráth Bálint István. 
FC Hatvan LU15: Ungár S. - Molnár A., Hanák H., André L., Beleznai L., Kalcsó M., Szelva Zs., Barócsi L., Karaba J., Megyes Zs.,, Kuzma L. Vezetőedző: Bánföldi Zoltán. 
Diósgyőri VTK LU15: Kádas D. - Plopp G., Horváth K., Képes J., Bánsági H., Sándor L., Nagy E., Keczán F., Szilvási N., Farkas N., Magyar A. Vezetőedző: György Gábor. 
Csere: Szelva Zs. helyett Barnoki V. a 31., Horváth K. helyett Képes K. a 46., Molnár A. helyett Révész L. az 56., Plopp G. helyett Fekete É. a 61., Sándor L. helyett Alföldi R. a 61. Megyes Zs. helyett Krizsán D. a 64. percben. 
Gólszerző: Keczán F. (0-1) a 8., Szilvási N. (0-2) a 27., Keczán F. (0-3) a 34., Karaba J. (1-3) a 35., Kuzma L. (2-3) a 47., Alföldi R. (2-4) a 62. percben. 

Bánföldi Zoltán: - Ezen a mérkőzésen voltak jó etapok de öszeségében az ellenfelünk minden csapatrészében jobb volt nálunk. A góljainkat annak köszönhetjük, hogy jól támadtunk le az adott szituációkban. 3-2-nél, ha kihasználtuk a lehetöségeket akkor viszajjöhettünk volna a mérkőzésbe, de sajnos rossz döntéseket hoztunk. Gratulálok az ellenfelünknek a gyözelemhez.

György Gábor: - Rúgtunk négy gólt, és adtunk hat gólpasszt. 3-0 után úgy gondoltam, hogy eldobom a joystickot, hátradőlök a kispadon és élvezem a kellemes tavaszi napsütést. A lányok viszont nem így gondolták. A labdakihozatalokba kétszer belehibáztunk, amit az ellenfél könyörtelenül kihasznált. Úgyhogy megkerestem a joystickot és kezdődött minden elölről. Végül egy jól eltalált lövéssel eldöntöttük a mérkőzést. Ettől függetlenül a játékunkban sok minden visszaköszönt, amit az edzéseken tanultunk. Gratulálok a játékosoknak és sok sikert a Hatvan csapatának.