Óriási élményt nyújtott a csapat összes tagjának a fiúk jelenléte. Az ilyen találkozások meghatározó pontjai egy fiatal sportoló pályafutásának. Az edzés folyamán a DVTK sportolói kérdezhettek a példaképektől, készültek közös képek és még aláírásokat is szereztek, de ami a legfontosabb és legértékesebb, hogy a sportág legjobbjaitól még tanácsokat is kaptak.

- Nagy megtiszteltetés egy ilyen edzéslátogatás és mindenfajta motivációs felkészítést felülmúl. Ekkora lendületet a következő időszak munkájához és a jövőbeni célok eléréséhez senki sem tudott volna adni, mint amennyit a fiúk adtak nekünk. A későbbi előadáson többször is kihangsúlyozták milyen fontos a kudarcból felállni, a motivációt megtalálni. Mi megkaptuk a motivációt tőlük és ezért nagyon hálásak vagyunk! - mondta Sajó Márton a DVTK rövidpályás gyorskorcsolyázóinak vezetője.

Az edzésen készült képek megtalálhatók a DVTK Jegesmedvék Facebook oldalán:

A short track szezon lassan a végéhez közeledik, de most vasárnap még megmérettetik magukat Miskolc, Debrecen és Jászberény legkisebb korisai a Miskolci Jégcsarnokban.