Leány Országos U19-es bajnokság, 
Alsóházi rájátszás, 3. forduló

Astra-Activtek HFC-Üllő LU19 - Diósgyőri VTK LU19 3-0 (2-0)

Budapest, Goldball Park, 30 néző. Játékvezető: Sándor Miklós, Gajzágó Imre, Istvánfi Mercédesz Éva. 
Astra-Activtek HFC-Üllő LU19: Török N. - Király L., Nádudvari A., Pap N., Hári K., Czinege E., Skultéty T., Harsányi A., Ráncsik V., Gyolcsos Gy., Erdei R. Vezetőedző: Korcsogh Orsolya. 
Diósgyőri VTK LU19: Böröcz B. - Takács K., Mikó E., Szabó G., Végh K., Tóbik M., Kóka J., Varga E., Gyarmathy F., Végh D., Stumpf Zs. Vezetőedző: Roza László. 
Csere: Varga E. helyett Horváth L. a 46., Stumpf Zs. helyett Dudás E. a 46., Ráncsik V. helyett Kirchner A. a 46., Czinege E. helyett Gordzsa I. a 71., Király L. helyett Turbucz A. a 86. percben. 
Sárga lap: Pap N. a 41., Végh K. a 49. percben. 
Piros lap: Gyolcsos Gy. a 74. percben. 
Gólszerző: Czinege E. (1-0) a 18., Czinege E. (2-0) a 32., Skultéty T. a 82. percben. 

Korcsogh Orsolya: - Az volt a célunk, hogy az MTK ellen megkezdett játékunkat tudjuk folytatni. Úgy gondolom, hogy ez sikerült, többet tudtuk birtokolni a labdát, mint ellenfelünk és több lehetőségünk is volt a gólszerzésre. Nagyon összeszedetten, motiváltan és felszabadultan  játszott ezen a találkozón a csapat. Szép gólokat szereztünk, többet is lőhettünk volna, ha pontosabbak vagyunk az utolsó átadásoknál. Remélem, hogy a hátralévő találkozókon is tudjuk ezt a játékot folytatni.

Roza László: - Az első tíz percben nagyszerűen játszottunk, ziccerekig jutottunk. Ezután megváltozott a mérkőzés képe, kapkodás és rengeteg eladott labda jellemezte a futballunkat. Ezen a mérkőzésen ugyanolyan gólokat kaptunk, amelyeket tavaly ugyancsak az Astra ellen. Pedig megbeszéltük, hogy mire kell figyelni, de az első félidőben nyújtott produkciónk értékelhetetlen volt. A fordulás után viszont már azt játszottuk, amely tavasszal jellemző ránk. A helyzeteket azonban értékesíteni kell, és akkor egy ilyen mérkőzést is a magunk javára tudunk fordítani. A második játékrészben mutatott játékra az elkövetkezendő időszakban lehet építeni. 

Fotó: Jánosi Zsolt.