Országos U15-ös bajnokság, 
Kiemelt csoport, 17. forduló

MTK Budapest U15 - Diósgyőri VTK U15 0-2 (0-0)

Budapest, Lantos Mihály Sportközpont, 50 néző. Játékvezető: Illyés Máté Krisztián, Végh Márton, Horváth Dániel. 
MTK Budapest U15: Pirgi P. - Vörös P., Porkoláb K., Oláh O., Csóka G., Csikós M., Iványos O., Zubor Á., Cseh Z., Molnár M., Urbán M. Vezetőedző: Fülöp Lajos. 
Diósgyőri VTK U15: Soós B. - Bedő M., Kiss B., Szakos B., Kiss L., Gyenes R., Nagy B., Tucsa Sz., Győrfi D., Jecs M., Rem D. Vezetőedző: Icsó Zsolt. 
Csere: Urbán M. helyett Pinti K. a 41., Nagy B. helyett Jászberényi P. a 46., Zubor Á. helyett Weisz P. az 50., Győrfi D. helyett Kapitány G. az 56. Szakos B. helyett Kovács D. az 56., Porkoláb K. helyett Purzsa V. az 58., Iványos O. helyett Csucsánszky Z. a 65., Molnár M. helyett Nagy Á. a 65., Bedő M. helyett Derzsényi Á. a 76., Jecs  M. helyett Dömötör Zs. a 76. percben. 
Sárga lap: Porkoláb K. a 35., Kovács D. a 67. percben. 
Gólszerző: Rem D. (0-1) a 45., Jászberényi P. (0-2) a 80. percben. 

Icsó Zsolt: - A mérkőzést sok technikai hibával, rosszul kezdtük. A 20. perc környéken azonban megnyugodtunk ès elkezdtük a saját játékunkat játszani. Innentől kezdve jól bontottuk meg az ellenfél védekezését, és remekül támadtuk az MTK mögötti területeket. Ennek köszönhetően több ígéretes helyzetünk volt, amit nem sikerült kihasználni. A második félidőt is jó felfogásban folytattuk. Egy jogos tizenegyesből megszereztük a vezetést, ennek köszönhetően az ellenfelünk kénytelen volt kockáztatni. Labdaszerzéseink után sok helyzetet kidolgoztunk, amelyekből hamarabb is lezárhattuk volna a mérkőzést. Ez az utolsó percben sikerült egy remek támadás végén. Megérdemelten gyűjtöttük be a három pontot. Gratulálok a csapatnak.