Országos U16-os bajnokság, 
B csoport, 12. forduló

Diósgyőri VTK U16 - Főnix Gold FC U16 3-2 (2-0)

DVTK edzőközpont, 30 néző. Játékvezető: Homonai Péter, Veres János, Piskóczi László.
Diósgyőri VTK U16: Dojcsák B. - Major M., Briz Cs., Homenszki R., Vass L., Tóth Zs., Sáreczki Sz., Lichy  K., Pikó M., Silimon L., Bánk A. Vezetőedző: Kádár László. 
Főnix Gold FC U16: Rendessy M. - Dulcz D., Mohai B., Lehoczky B., Homola S., Balla K., Korompai B., Györke Z., Hómann H., Lengyel N., Hurtyák R. Vezetőedző: Lehoczky Zoltán. 
Csere: Korompai B. helyett Kovács A. a 60., Bánk A. helyett Bathó T. a 60., Sáreczki Sz. helyett Kiss M. a 60., Pikó M. helyett Macsó M. a 60., Tóth Zs. helyett Boros B. a 76., Homola S. helyett Gruber Á. a 79., Silimon L. helyett Szijártó B. a 87. percben. 
Sárga lap: Hurtyák R. a 79., Dulcz D. a 84., Silomon L. a 87., Lehoczky B. a 89. percben. 
Gólszerző: Tóth Zs. (1-0) a 9., Homenszki R. (2-0) a 14., Hurtyák R. (2-1) a 46., Dulcz D. (2-2) a 67., Boros B. (3-2) a 90+2. percben. 

Kádár László: - Jól kezdtük a meccset, de a kétgólos előny után az ellenfél deffenzív játékstílusának köszönhetően nem tudtunk ismét betalálni. A Főnix azonban két szép kontra végén ki tudott egyenlíteni. Nagyon fáradtak voltak a játékosok, enerváltan futballoztunk, nem sikerült gyorsan, robbanékonyan mögéjük kerülni. Ennek köszönhetően mindenki igyekezett fél teljesítménnyel lehozni ezt a mérkőzést. Külön szeretnék gratulálni Boros Bencének, aki Székesfehérváron és most is gólt szerzett. Mentális szempontból dicséret illeti a csapatot, hiszen az utolsó pillanatig küzdöttek a játékosok. Amit a Paks ellen elvett tőlünk az élet, azt most visszaadta. Nincs még vége a bajnokságnak, három kemény mérkőzés még előttünk áll. Igykeszünk ebből a lehető legtöbbet kihozni. 

Lehoczky Zoltán: - Sok sikert.