Országos 13-as bajnokság, 
Északkeleti csoport, 24. forduló

Diósgyőri VTK U13 - Sajóvölgye Focisuli U13

DVTK Edzőközpont, 80 néző. Játékvezető: Nagy László.
Diósgyőri VTK U13: Varga H. - Hajdú R., Bordás B., Pápai O., G. Rados, Lupkovics G., Meggyesfalvi B., Riczu Gy., Berta Cs., Kristóf Z., Márton Gy., Tóth B., Krompaszki Gy., Ónodi M., Birk B., Kanyó Zs., Mádi-Nagy Zs. Vezetőedző: Szakál Csaba. 
Sajóvölgye Focisuli U13: Czigány P. - Herbák M., D. Dostal, Sivák M., Angyal D. Lakatos D., Kubinyecz I., Jónyer P., Táth D., Holczman F., Juhász B., Beregszászi F. Vezetőedző: Czirle Zsolt. 
Sárga lap: Czigány P. az 54., G. Rados az 58. percben. 
Gólszerző: Berta Cs., Pápai O. 

Szakál Csaba: - Ezen a mérkőzésen egyénileg és csapat szinten rengeteg ki nem kényszerített hibát vétettünk, így nagyon megnehezítettük a saját dolgunkat. A vendégek végig hősiesen küzdöttek, nehéz dolgunk volt, mert a saját térfelükön, foggal-körömmel védekeztek. Kontrákra helyezték a hangsúlyt, és ehhez meg is voltak a megfelelő sebességgel rendelkező játékosaik. Ismétlődő, látványos, és teljesen stílusidegen megoldások tömkelegét produkáltuk támadásépítésben. A felelősségvállalások elmaradtak, a támadó zónába érve hiányzott az egyéni kezdeményezés, kreativitás, és kombinatív játék. Borzasztóan csalódott vagyok, sajnos nagyon sok olyan játékosunk volt, aki sem hozzáállásban, sem pedig játékban nem ütötte meg a szintet. Az elkövetkező időszakban törekedni fogunk arra, hogy még magasabb szintre emeljük a játékminőségünket a mérkőzéseken, ha ez megvan, akkor nem lesz probléma. Gratulálok a Sajóvölgyés srácoknak, akik közül többen is felhívták magukra a figyelmet!

Czirle Zsolt: - Gratulálok a csapatomnak. Nagyon jó ellenféllel szemben remekül helytálltunk. Le a kalappal a játékosok előtt!