Országos U19-es bajnokság, 
B csoport, 12. forduló

Diósgyőri VTK U19 - Zalaegerszegi TE FC U19 4-1 (1-0)

DVTK Edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Veres János, Homonai Péter, Piskóczi László. 
Diósgyőri VTK U19: Domonkos D. - Gulyás Márk, Balázsi L., Balázs P., Fercsák R., Bencsík D., Kundrák D., Hetyei Sz., Horváth T., Vincze D., Dankó N. Vezetőedző: Vincze Richárd. 
Zalaegerszegi TE FC U19: Sinkó M. - Bolla B., Vert T., Kovács R., Bedő R., Lórántfy B., Gulyás Márton, Fábián K., Töttő L., Péterfi Á., Máté B. Vezetőedző: Michalecz Péter. 
Csere: Vincze D. helyett Demeter M. a 46., Gulyás Márton. helyett Regdánszki M. az 56., Lórántfy B. helyett Németh M. a 68., Máté B. helyett Csonka Cs. a 68., Balázsi L. helyett Kiss P. a 72., Horváth T. helyett Elizeus A. a 72. percben. 
Sárga lap: Vincze D. a 11., Gulyás Márk a 13. percben.
Piros lap: Michalecz P. a 88. percben. 
Gólszerző: Balázsi L. (1-0) a 29., Töttő L. (1-1) az 56., Fercsák R. (2-1) a 62., Hetyei Sz. (3-1) a 66., Elizeus A. (4-1) a 74. percben. 

Vincze Richárd: - Szép és türelmes jàték. Ez jellemzett minket ezen a napon is. Az első félidőben nagyon sokat birtokoltuk a labdàt, jól csináltuk a labdakihozatalokat és a középső zónás játéképítésünk is jól működött. A széleken sokszor mentünk az ellenfelünk védő vonala mögé, ám az ebbőll adódó lehetőségek közül csak egyet váltottunk gólra. A második félidő elején több pontatlanságot elkövettünk amiből a “Zete” ki is egyenlített, és ha jobban használják ki a hanyagságunkat, akkor a vezetést is megszerezhették volna. A negyed órás dekoncentráció után azonban olyan utolsó fél órát produkáltunk, ami nagyon magas szinten volt. Szebbnél szebb akciókat vezettünk, gyönyörű gólokat szereztünk, élveztük a játék összes elemét.

Michalecz Péter: - Gratulálok az ellenfélnek. Jobban játszottak.