Országos U15-ös bajnokság, 
Kiemelt csoport, 22. forduló

Diósgyőri VTK U15 - ETO FC Győr U15 3-1 (2-1)

DVTK edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Fotiu Pavlosz, Forgács Máté, Üveges Virgil.
Diósgyőri VTK U15: Soós B. - Szakos B., Kiss L., Holló M., Derzsényi Á., Kapitány G., Kovács D., Jászberényi P., Tucsa Sz., Jecs M., Rem D. Vezetőedző: Icsó Zsolt. 
ETO FC Győr U15: Kocsis B. - Varga M., Csiszár M., Garai Z., Koncz D., Pénzes Á., Zója-Katona M., Pálfalvi R., Varga M., Szerémi R., Turcsik B. Vezetőedző: Máté Győző.
Csere: Turcsik B. helyett Ilyés H. a 41., Derzsényi Á. helyett Gyebróczki D. a 41., Holló M. helyett Ferenczi S. az 50., Kovács D. helyett Balázs T. az 50., Szerémi R. helyett Barna D. a 60., Kapitány G. helyett Soltész B. a 68. percben. 
Sárga lap: Kiss L. a 15., Zója-Katona M. a 20., Pénzes Á. a 31. percben. 
Gólszerző: Garai Z. (0-1) a 28., Kovács D. (1-1) a 30., Jászberényi P. (2-1) a 39., Balázs T. (3-1) a 78. percben. 

Icsó Zsolt: - A védelemből és a középpályáról nagyon sok hiányzunk volt, ezért az első húsz percben nem találtuk a ritmust, sokszor “úton” voltuk. Ebben az időszakban az ellenfelünk fölénk nőtt és megszerezte a vezetést. Egy jó támadó zónás védekezésből indulva hamar sikerült egyenlítenünk, ez a gól nagyon jót tett a lelkeknek, a játékosok megnyugodtak és elkezdtek futballozni. A meccs végéig az történt a pályán, amit mi akartunk és teljesen megérdemelten szereztünk meg a győzelmet a bajnokság egyik legjobb csapata ellen.  A kisebbektől érkező Balázs Teó és Gyebróczki Dávid most mutatkozott be az U15-ös korosztályban bajnoki mérkőzésen. Kiemelkedő teljesítményt nyújtottak és nagyban hozzájárultak a győzelemhez. Külön gratulálok nekik és az őket felkészítő  edzői stábnak. Köszönöm a csapatnak és a stábomnak az egész éves munkát. Azt gondolom, a játékosok sokat fejlődtek egyénileg és csapatszinten is!

Máté Győző: - Húsz percen keresztül ötletesen és jól futballoztunk. A kapott gólok után azonban egy kicsit szétesett a társaság, a második félidőben pedig belementünk egy adok-kapokba, ami nem a mi stílusunk. Emiatt teljes mértékben megérdemelten nyerte a DVTK, amihez ezúton is gratulálok. Ettől függetlenül az egész éves teljesítményünkre büszke vagyok, és dolgozunk tovább, hogy a jövőben is sikeresek legyünk.