Országos U17-es bajnokság, 
B csoport, 12. forduló

Diósgyőri VTK U17 - Paksi FC U17 6-1 (3-1)

DVTK Edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Gajdics Zoltán, Boros Martin, Bak Patrik. 
Diósgyőri VTK U17: Dojcsák B. - Bodnár B., Balázsi L., Gulyás M., Paizs J., Kiss M., Kövesi K., Sebestyén Á., Ferencsik S., Bacsa B., Sipos Zs. Vezetőedző: Miskei Attila. 
Paksi FC U17: Herman R. - Mácsik M., Ádám D., Szilágyi V., Horváth K., Berényi Sz., Rogály M., Marosi R., Binder Zs., László M., Marsai M. Vezetőedző: Péter Norbert. 
Csere: Szilágyi V. helyett Perger Zs. a 46., Paizs J. helyett Fekete V. a 46., Marsai M. helyett Karaszi D. az 58., Ádám D. helyett Kardos Z. a 70., Sipos Zs. helyett Ördög Szabolcs a 75., Dojcsák B. helyett Kapi Á., Bodnár B. helyett Szíjártó B. a 75., Marosi R. helyett Horváth A. a 82. percben. 
Sárga lap: Ferencsik S. a 44., Ördög Sz. a 90+8. percben. 
Gólszerző: Kövesi K. (1-0) a 6., Balázsi L. (2-0) a 22., Sebestyén Á. (3-0) a 31., Ádám D. (3-1) a 34., Balázsi L. (4-1) az 54., Fekete V. (5-1) a 72., Fekete V. (6-1) a 75. percben. 

Miskei Attila: - Leginkább annak örülök, hogy amit hosszú ideje gyakorolunk az edzéseket, azokat a dolgokat egyre többször viszont látjuk. Öröm nézni, hogy milyen gyorsan fejlődnek ezek a srácok, nagyon büszke vagyok rájuk. A különbség még nagyobb is lehetett volna, de az a legfontosabb, hogy megvalósítottuk amit szeretnénk, amiben hiszünk, amely egyezik az alapelveinkkel. Az a cél, hogy olyan játékosokat neveljünk, akik egyéniségek, de tudnak csapatban gondolkodni. 

Péter Norbert: - Senkit nem akarok megbántani. Gratulálok a hazaiaknak.