Országos U19-es bajnokság, 
B csoport 13. forduló

Diósgyőri VTK U19 - Mol Fehérvár FC U19 3-2 (1-1)

DVTK Edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Sütő József, Szabó Márton, Tóth Huba Elemér.
Diósgyőri VTK U19: Domonkos D. - Juhász Á., Sós M., Fercsák R., Bencsík D., Horváth T., Kundrák G., Hetyei Sz., Balázs P., Vincze D., Dankó N. Vezetőedző: Takács Péter. 
Mol Fehérvár FC U19: Varga Á. - Kuczi Zs., Zsédely Z., Vidovic N., Balogh M., Husvéth Á., Fodor P., Szombati B., Bozai B., Lehota V., Salacz M. Vezetőedző: Vajda Géza. 
Csere: Vidovic N. helyett Imrefi B. az 52., Salacz M. helyett Conces R. az 59., Vincze D. helyett Peisser S. a 63., Juhász Á. helyett Kanálos P. a 63., Balázs P. helyett Regdánszki M. a 74., Sós M. helyett Kiss P. a 81. percben. 
Sárga lap: Dankó N. a 29., Vidovic N. a 34., Sós M. a 43., Fodor P. a 87., Hetyei Sz. a 90. percben. 
Gólszerző: Sós M. (1-0) a 19., Lehota V. (1-1) a 23., Horváth T. (2-1) a 62., Hetyei Sz. (3-1) a 70., Balogh T. (3-2) a 72. percben. 

Takács Péter: - Az első félidőben a játék modellekre épített sablonok, csak ritkán ültek. Leginkább azért, mert a tengelyben túl sok érintővel játszottunk, és sok felesleges labdavesztésünk volt. A màsodik félidőben változtattunk a high pressingünkön és abból már csak ritkán tudod kijönni a Vidi. Az ellenfél open play játékát is rendre jól támadtuk le, emiatt magasan szereztünk labdákat. Csapongó volt a mérkőzés, amelynek volt olyan periódusa amikor a Vidi a maga javàra fordíthatta volna. A nagy egészet kell nézni, ebből az aspektusból boldogok lehetünk, hiszen megnyertük a B csoportot. Sok olyan dolgot visszakaptunk az élettől, amit ősszel elvett tőlünk. Ennek a csapatnak rengeteg jó játékosa van,  akikre most nagyon büszkék vagyunk. Gratulálok a Vidinek, mert remek együttes, sok sikert kívánok nekik.

Vajda Géza: - Gratulálok a DVTK-nak, mert ezzel a B csoportot megnyerte. Mégiscsak sportról beszélünk, ezért ez fontos. Az első félidőben eldönthettük volna ezt a mérkőzést, mert sok gólhelyzetet kidolgoztunk, de ezeket ki is hagytuk. A második játékrészben meglepett minket a DVTK találta, majd született egy véleményes gól, amivel nagy előnyben voltak a hazaiak. Nem sokkal később azonban szépítettünk, visszajöttünk a meccsbe. A hajrában már nem tetszett egyik csapat futballja sem. 70 percig elégedett voltam a látottakkal.