Országos LU19-es bajnokság, 
Alsóházi rájátszás, 5. forduló

Pécsi MFC LU19 - Diósgyőri VTK LU19    0-3 (0-3)

Pécs, PMFC Kovácstelep Sporttelep, 30 néző. Játékvezető: Butenkov Bence József, Földi Marcell Péter. 
Pécsi MFC LU19: Ronta F. - Sallai P., Verkman K., Tóth S., Horváth R., Mayer E., Kovács E., Kollár Zs., Ruppert R., Balogh R., Patai B. Vezetőedző: Bolboaca Augustin. 
Diósgyőri VTK LU19: Végh D. - Takács K., Szabó G., Stumpf Zs., Süveges-Győrfi L., Veres V., Végh K., Tóbik M., Kóka J., Varga E., Gyarmathy F. Vezetőedző: Roza László. 
Csere: Szabó G. helyett Kiss D. a 33., Horváth R. helyett Bircsák K. a 46., Kovács E. helyett Arató B. az 55., Patai B. helyett Cseh R. a 60., Verkman K. helyett Nagy Z. a 66. percben.
Gólszerző: Varga E. (0-1) a 11., Varga E. (0-2) a 23., Kiss D. (0-3) a 43. percben. 

Roza László: -  Egy hektikus mérkőzésen vagyunk túl, hiszen kapus nélkül, emiatt pedig egy mezőnyjátékos cserével játszottuk le a szezon utolsó mérkőzését. Sajnos már az első félidőben változtatnom kellett, ezért külön is gratulálok a lányoknak. Különösen a mezőnyjátékosból lett kapusunknak Végh Diának, aki szenzációsan látta el a közel sem egyszerű feladatát. A nagy meleg valamint a műfüves pálya gyengébb minőségétől függetlenül az első félidőben dominálni tudtunk, és megnyugtató előnyt szereztünk. A második játékrészben is adódtak lehetőségek, de akkor már mindkét kapunál, amit egyik fél sem tudott kihasználni. Két U19-es játékosunk ezen a mérkőzésen játszhatott utoljára ebben a korosztályban, Végh Katának és Kóka Jázminak köszönöm, köszönjük, az eltelt egy évet és természetesen a teljesítményüket, melyet a mérkőzéseken nyújtottak. Szívből kívánom, hogy legyenek sikeresek felnőtt szinten is.