Országos LU15-ös bajnokság, 
Alsóházi rájátszás, 5. forduló

St. Mihály FC LU15 - Diósgyőri VTK LU15 2-3 (0-1)

Szeged, 30 néző. Játékvezető: dr. Sörös Roland, Nagy Krisztián. 
St. Mihály FC LU15: Kozma V. - Veres D., Boruzs B., Bagi L., Gligor E., Gyémánt K., Papdi J., Siket Sz., Vincze K., Kovács R., Mészáros N. Vezetőedző: Hadár Attila. 
Diósgyőri VTK LU15: Kádas D. - Plopp G., Horváth K., Képes J., Galambvári O., Keczán F., Farkas N., Nagy E., Szilvási N., Mezőssy M., Magyar A. Vezetőedző: György Gábor. 
Csere: Gligor E. helyett Bakai B. a 41., Plopp G. helyett Képes K. a 41., Képes J. helyett Alföldi R. az 51., Papdi J. helyett Tóth K. a 60. percben. 
Gólszerző: Keczán F. (0-1) a 15., Nagy E. (0-2) az 51., Gyémánt K. (1-2) a 64., Gyémánt K. (2-2) a 71., Nagy E. (2-3) a 74. percben. 

Hadár Attila: - Tempós mérkőzést játszottunk, két hibánkat sajnos megbüntette az ellenfél. A második félidőben sikerült visszajönnünk a mérkőzésbe, de az adok-kapokból rosszul jöttünk ki. Rengeteget léptünk előre, ez az eredményeinkben is mérhető, igyekszünk ezt folytatni jövőre is. 

György Gábor: - Tartalmas szűk egy év van mögöttünk. Ahogy szoktam mondani: kijártuk az elemit, elvégeztük a "középoskolát", és úgy gondolom, hogy az akadémiai tananyagból is elsajátítottunk egy-két leckét. Minden elismerésem a lányoknak, hogy ehhez meg volt a kellő alázat és kitartás. Bár azt is tudom, hogyha szemmel ölni lehetne, akkor egy macska hét élete is kevés lenne számomra és kedves Loresz barátom számára. Edzésenként, fejenként. Vannak még hiányosságok bőven. A rest defence és az open play még nem az igazi. Dolgozunk rajta. Ha mégis "beletörne a bicskánk" tudjuk, hogy kihez forduljunk. Örülünk, hogy hogy győztes mérkőzéssel zártuk a bajnokságot. Gratulálok a saját, és az ellenfél csapatának is.