Országos U16-os bajnokság, 
B csoport, 4. forduló - pótolt mérkőzés

Diósgyőri VTK U16 - ETO FC Győr U16 3-0 (1-0)

DVTK Edzőközpont, 60 néző. Játékvezető: Goneth Béla, Molnár János, Tóth Levente. 
Diósgyőri VTK U16: Németh B. - Szijártó B., Kiss M., Vass L., Sáreczki Sz., Bathó T., Molnár Á., Lichy K., Bodnár B., Pikó M., Bánk A. Vezetőedző: Kádár László. 
ETO FC Győr U16: Maszlavér E. - Selyem B., Mikolay T., Horváth B., Mészáros B., Gönye Á., Babulják M., Bakó S., Hancz D., Herczeg M., Vukk Zs. Vezetőedző: Bognár Zsolt.
Csere: Pikó M. helyett Boros B. a 46., Bodnár B. helyett Bacsa B. a 46., Mészáros B. helyett Tollár I. a 46., Babulják M. helyett Póczik B. a 46., Selyem B. helyett Komenda L. az 51., Bakó S. helyett Rátonyi M. a 65., Molnár Á. helyett Homenszki R. a 65., Vukk Zs. helyett Német G. a 76., Vass L. helyett Briz Cs. a 81. percben. 
Gólszerző: Bodnár B. (1-0) a 37., Molnár Á. (2-0) az 50., Sáreczki Sz. (3-0) a 69. percben. 

Kádár László: - Nagyon jó ellenféllel szemben játszottunk, akiknek ezúton is gratulálok, hogy a Kiemelt bajnokságban szerepelhetnek jövőre. Rendkívül jó csapat a Győr, emiatt mi is fel tudtuk építeni azokat a támodásokat amivel sikerült három gólt szerezni. Megdicsérem a csapat minden tagját, mert remekül teljesítettek ezen a találkozón. Csak így tovább!

Bognár Zsolt: - Gratulálok a DVTK-nak, megérdemelten nyerték meg a mérkőzést. Az első félidőben jól játszottunk, megvoltak a lehetőségek, hogy megfelelő előnyt szerezzünk. A hazaiak kapusa egész meccsen parádásan védett. Egy buta tizenegyessel hátrányba kerültünk, ez után a szünetben igyekeztünk frissíteni. Ez a játékban nem jött be, mert buta hibáknak köszönhetően újabb gólokat kaptunk. Csalódott vagyok, mert legutóbb az Újpest ellen nagyon jól játszottunk, most viszont nem sikerült. Igaz, mindig annyit tud egy csapat játszani, amennyit az ellenfele hagy neki. Látott, hogy a Diósgyőr miért küzd, rászolgáltak a három pontra, további sok sikert kívánok.