Országos U19-es bajnokság, 
B csoport, 14. forduló

Diósgyőri VTK U19 - Kecskeméti TE LA U19 2-5 (0-4)

DVTK Edzőközpont, 80 néző. Játékvezető: Lendvai Gábor, Juhász Bálint, Orosz Fruzsina. 
Diósgyőri VTK U19: Sz. Varga M. - Kanálos P., Molnár R., Fercsák R., Bencsík D., Regdánszki M., Horváth T., Kundrák G., Juhász Á., Balázs P., Peisser S. Vezetőedző: Vincze Richárd. 
Kecskeméti TE LA U19: Cseh B. - Kuchta G., Győri Á., Szamosi Cs., Horváth Á., Nagy L., Győri B., Bellák M., Huszka B., Vörös L., Kovács Á. Vezetőedző: Lóczi Péter. 
Csere: Kovács Á. helyett Marsa Á. a 35., Peisser S. helyett Vincze D. a 35., Kanálos P. helyett Kiss P. a 46., Regdánszki M. helyett Marok Á. a 46., Horváth T. helyett Illés B. a 46., Bellák M. helyett Bodor Z. a 46., Horváth Á. helyett Pető B. az 53., Huszka B. helyett Bodor B. a 64., Balázs P. helyett Szloboda Á. a 64. percben. 
Sárga lap: Bodor Z. a 67. percben. 
Gólszerző: Győri B. (0-1) a 6., Győri B. (0-2) a 25., Győri B. (0-3) a 28., Győri B. (0-4) a 39., Molnár R. (1-4) az 54., Szloboda Á. (2-4) a 65., Győri B. (2-5) a 85. percben. 

Vincze Richárd: - Gratulálok a Kecskemétnek a győzelemhez, sokat tettek érte. Nekünk az első félidő teljesen úgy nézett ki, mint ahogy az egész hetünk. Tökéletes képe volt annak, ahogy készültünk a meccsre. Ez a teljesitény az én felelősségem, remèlem tanulok ebből, és jövőre màr nem követem el ugyanezt a hibát. Az első félidőben az ellenfèl könyörtelenül kihasznàlta a labdavesztéseinket, könnyelműségeinket. A második játékrészben viszont már jól fociztunk, rengeteg helyzetet alakítottunk ki, de ezek közül sajnos csak kettőt sikerült gólra váltani. Összesègében gratulàlok a gyerekeknek, mert a tavaszra kitűzött közös célkitűzésünket sikerült megvalósítani, megnyertük ezt a csoportot. A 2003-as srácoknak sok örömet kívànok a felnőtt futballban,  és persze a magànéletükben is.

Lóczi Péter: - Először is gratulálok a DVTK-nak a B csoport megnyeréséhez, megérdemelten végeztek az élen. Ugyanakkor oda-vissza meg tudtuk őket verni, ami számunkra hatalmas eredmény. Ezúttal is jól és fegyelmezetten játszottunk, szép gólokat lőttünk.