Országos U14-es bajnokság, 
Kiemelt csoport, 27. forduló

Diósgyőri VTK U14 - Puskás Akadémia FC U14 3-5 (1-1)

DVTK Edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Nagy László, Skarupa Tamás, Skarupa Tamás János. 
Diósgyőri VTK U14: Koltai B. - Lippai A., Farkas R., Juhász K., Kis A., Lengyel V., Balázs T., Meggyesfalvi B., Gyebróczki D., Vinga Z., Filkóházi Á. Vezetőedző: Sipos Gergő. 
Puskás Akadémia FC U14: Balogh B. - Balogh K., Dévényi Zs., Kőfalvi H.,  Vida B., Varga Zs., Gulyás K., Gecse N., Vata E., Szűcs D., Budai A. Vezetőedző: Nagy Szilárd. 
Csere: Farkas R. helyett Nagy M. a 37., Filkóházi Á. helyett Gulácsi M. a 41., Vida B. helyett Poór T. a 41., Dévényi Zs. helyett Sántha B. a 41., Gecse N. helyett D. Phan az 52., Szűcs D. helyett Rátkai Á. az 52., Vinga Z. helyett Szita I. a 60., Meggyesfalvi B. helyett Juhos Á. a 60., Balog K. helyett Mészáros Á. a 65., Varga Zs. helyett Tóth F. a 65., Lippai A. helyett Boda D. a 71., Juhász K. helyett Béres B. a 71. percben. 
Sárga lap: Gecse N. a 15., Kőfalvi H. a 62., Poór T. a 63., Gulyás K. a 78. percben. 
Piros lap: Lengyel V. a 47. percben. 
Gólszerző: Kis A. (1-0) a 11., Gulyás K. (1-1) a 40., Kis A. (2-1) a 42., Poór T. (2-2) az 54., Sántha B. (2-3) az 58., Mészáros Á. (2-4) a 68., Kis A. (3-4) a 78., Poór T. (3-5) a 82. percben. 

Sipos Gergő: - Egyénileg jó játékosokból álló Puskás Akadémiával találkoztunk. A piros lapig nagyszerűen futballoztunk, 2-1-re vezettünk is. A kiállítás után azonban védekezőbb módba kapcsoltunk, de teljes mértékben meg voltunk elégedve nem csak a küzdeni akarással, hanem a mutatott játékkal ebben az időszakban is. Gratulálunk Kis Attilának, aki a mostani mesterhármasával, húsz gólt termelve megszerezte a gólkirályi címet. Meg szeretném köszönni a stábnak és a körülöttünk dolgozó szakembereknek, vezetőknek az egész éves munkát, és azt, hogy hozzájárultak a gyerekek fejlődéséhez! Külön köszönöm játékosaimnak és a szüleiknek az utóbbi három évet, amit együtt dolgozhattunk. Minden nap és minden hétvége egy öröm volt számomra. Köszönöm!

Nagy Szilárd: - Szeretnék gratulálni a DVTK-nak, mert nagyon szimpatikus futballt játszottak, nem csak most, hanem az egész bajnokságban. Kicsit csalódott voltam az első félidei teljesítmény kapcsán, hiszen mi az ezüstéremért mentünk, de azt hittünk, hogy ez majd magától a nyakunkba kerül. A hazaiak keményen álltak bele a meccsbe, és ha nem lett volna az egyébként jogos kiállítás, akkor nem biztos, hogy a srácok az öltözőben ünnepelhettek volna. A létszámfölényt jól használtuk, ennek köszönhető a győzelmünk.