Országos U13-as bajnokság, 
Északkeleti csoport, 26. forduló

Eger SE U13 - Diósgyőri VTK U13

Eger, 50 néző. Játékvezető: Juhász Sámuel.
Eger SE U13: Tóbik S. - Szabó Á., Seres N., Szabó Á., Rónai B., Sebestyén Cs., Tuza Z., Jónás B., Sztrapkovics B., Tarnóczi N., Csuhay B., Nagy E. Vezetőedző: Bánka Balázs. 
Diósgyőri VTK U13: Varga H. - Márton Gy., Birk B., Pápai O., Kristóf Z., Meggyesfalvi B., Sallai K., Riczu Gy., Berta Cs., Hajdú R., Tóth B., Krompaszki Gy., Ónodi M., Bordás B., Lupkovics G., Kanyó Zs., Mádi-Nagy Zs. Vezetőedző: Szakál Csaba. 
Sárga lap: Tarnóczi N. a 7., Lupkovics G. a 7., Sztrapkovics B. a 10., Hajdú R. a 10. percben. 
Piros lap: Csuhay B. az 5. percben.  
Gólszerző: Bordás B. (2), Krompaszki Gy. (2), Pápai O. 

Szakál Csaba: - Szerettük volna azt a teljesítményt hozni, amit a múlt hétvégén Kolozsváron nyújtottunk, de mintha teljesen másik csapat lépett volna pályára. Sajnos teljesítményünk ezúttal csak közepes volt. Nyögvenyelős játékkal álltunk elő. Lassan és kényelmesen fociztunk, de mindemellett még így is tudtunk dominálni. A harmadik negyed második részében változott a játék képe, és onnantól még nagyobb nyomás alá helyeztük, és a kapuja elé szorítottuk a hazaiakat. Ezen a mérkőzésen egy-két kiemelkedő teljesítmény mellett, több gyenge egyéni teljesítménnyel is találkoztunk, de nincs probléma! Hamarosan lehet javítani, hiszen hátravan még egy bajnoki mérkőzésünk, és két top nemzetközi tornára is utaznak a srácok.

Fotó: Kanyó Zoltán