Országos U16-os bajnokság, 
B csoport, 14. forduló

Diósgyőri VTK U16 - III. Kerületi TVE U16 0-1 (0-0)

DVTK Edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Lucián János, Májer Konrád, Máté Attila Bendegúz.
Diósgyőri VTK U16: Németh B. - Major M., Briz Cs., Homenszki R., Vass L., Tóth Zs., Sáreczki Sz., Paksai R., Lichy K., Pikó M., Bánk A. Vezetőedző: Kádár László. 
III. Kerületi TVE U16: Matyi B. - Kovácsréti Á., Varga R., Szőke Á., Polonkai Zs., Farkas B., Pálvölgyi P., Faházi B., T. Kapanadze, Mezőfalvi Á., Bozzai B. Vezetőedző: Balogh Ákos. 
Csere: Bozzai B. helyett Kokas M. a 46., Lichy K. helyett Silimon L. a 60., Briz Cs. helyett Bathó T. a 60., T. Kapanadze helyett Turóczi M. a 70., Mezőfalvi Á. helyett Bedő T. a 80., Sáreczki Sz. helyett Boros B. a 82., Paksai R. helyett Derényi N. a 86., Bánk A. helyett Molnár Á. a 86., Faházi B. helyett Juhász B. a 90. percben.
Sárga lap: Mezőfalvi Á. a 22., Bathó T. a 60., Pikó M. a 78., Faházi B. a 78. percben. 
Gólszerző: Polonkai Zs. (0-1) a 74. percben. 

Kádár László: - Nagyon szomorúak és csalódottak vagyunk. A bajnokság hajrája jól sikerült, így esélyünk volt a végén a legjobb négybe kerülésre. Az utolsó lépést azonban nem tudtuk megtenni. Sok jó ellenfelet győztünk le jó játékkal, így számunkra előnyös pozícióból vártuk a mindent eldöntő találkozót. A második félidőben egy buta faultnak, és egy rossz helyezkedésnek köszönhetően a félpályáról felívelt labdából gólt fejeltek a vendégek. Erre sajnos nem tudtunk válaszollni pedig ismét megvoltak a helyzeteink. Ezen feltétlenül javítani kell a későbbiekben, mert a csapat számára kiélezett és sorsdöntő mérkőzéseket csak így vívhatjuk meg győztesen. 

Balogh Ákos: - Az első félidőben biztonságos játékra törekedtünk, hátul határozottan meghúztuk a védővonalat. Kontrákra rendezkedtünk be, ami bejött, mert két hatalmas ziccerünk adódott, de ezeket sajnos elhibáztuk. A fordulás után feljebb toltuk a védekezést, szerkezetet váltottunk, ami szintén működött. Hatalmas, fantasztikus eredménynek tartom, hogy még egy osztályt ugrottunk egy éven belül. Gratulálok a srácoknak, a DVTK-nak pedig további sok sikert.