Országos U17-es bajnokság, 
B csoport, 13. forduló

Diósgyőri VTK U17 - Újpesti TE U17 1-2 (1-1)

DVTK Edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Kosztyu János, Tóth Levente, Hegedűs Balázs. 
Diósgyőri VTK U17: Dojcsák B. - Bodnár B., Balázsi L., Gulyás M., Paizs J., Kövesi K., Fekete V., Sebestyén Á., Ferencsik S., Sipos Zs., Bacsa B. Vezetőedző: Miskei Attila. 
Újpesti TE U17: Sándor M. - Hajzlinszki Á., Balogh Á., Takács D., Hajnal B., Danyi M., Schaffer G., Keceus Á., Czakó B., Boda M., Rajnai P. Vezetőedző: Erős Károly. 
Csere: Paizs J. helyett Kiss M. a 46., Kaceus Á. helyett Vattay M. a 46., Czakó B. helyett Radócz Á. a 46., Schaffer G. helyett Erdész Á. a 60., Hajzlinszki Á. helyett Martényi P. a 68., Rajnai P. helyett Karcag N. a 68., Gulyás M. helyett Horváth Zs. a 76. percben. 
Sárga lap: Schaffer G. az 50., Kiss M. az 52., Ferencsik S. a 70., Bacsa B. a 82., Fekete V. a 86., Takács D. a 90+2. percben. 
Gólszerző: Balogh Á. (0-1) a 24., Fekete V. (1-1) a 39., Takács D. (1-2) a 83. percben. 

Miskei Attila: - Nagyon szervezett, egységes csapattal találkoztunk. A heti munka során, az elemzésekben felkészültünk rá, hogy többnyire a védekezésre koncentráló, és a labdaszerzések utáni átmenetekre nagyobb hangsúlyt fektető Újpest érkezik hozzánk. Amit elterveztünk, és a ránk jellemző stílust a kilencven perc során visszakaptuk, viszont nem engedhetünk az ellenfélnek ilyen könnyű gólokat. 

Erős Károly: - Egy jó Diósgyőrrel szemben, nehéz mérkőzést játszottunk. A fejlődésünk szempontjából nagyon tanulságos találkozó volt. Több fordulópont jellemezte ezt a kilencven percet, amelyekből ezúttal mi jöttünk ki jobban. Helyenként jól futballoztunk, jól védekeztünk, és több kiváló egyéni teljesítmény tette teljessé ezt a napot. Természetesen benne volt a pakliban a vereség lehetősége is, de a nagyobb tudásbeli különbséget ezúttal egységes csapatjátékkal tudtuk pótolni.