A piros-fehérek versenyzői az áprilisi Vidékbajnokságról jutottak be a nyár eleji törökbálinti országos döntőre, ahol három korosztályban hét miskolci RG-s is versenybe szállhatott az érmekért.

A II. osztályú gyermek kategóriában négy DVTK-s induló is a legjobb hat között zárt, amivel a csapatversenyben a Diósgyőr az előkelő harmadik helyen végzett. Az egyéni eredmények tekintetében Dányi Eszter a nehéz és népes mezőnyben az igazán kiemelkedő második helyen zárt és ezüstérmet szerzett, míg Petrikovits Tessza mindössze 0.05 ponttal lemaradva a dobogóról negyedik lett. Juhász Pap Lujza az 5. helyen zárt, Szabados Molnár Virág pedig a hatodik lett a kategóriában.

Az I. osztályú kisgyermekek versenyében Gáll Dorottya szintén az élmezőnyben végzett, a kiemelkedő ötödik helyen, míg Takács Kamilla Sára a 30. lett a magyar bajnoki döntőben. A II. osztályú serdülők erős mezőnyében Czirják Loren pedig a 17. helyet szerezte meg.

Baumann Loretta szakosztályvezető: A tehetséges gyermekeknek köszönhetően számítottam szép eredményekre, de nem sejtettem, hogy az első osztályban is a legjobb nyolc közé tudunk kerülni, továbbá azt sem gondoltam, hogy a másodosztályú gyermek kategóriában minden versenyzőnk a legjobbak közé kerül. Sokat dolgoztunk a gyermekekkel, mérhetetlenül büszkék vagyunk rájuk! 

Országos Bajnokság - Törökbálint

I. osztály kisgyermek

Gáll Dorottya 5. helyezett 

Takács Kamilla Sára 30. helyezett

II. osztály gyermek

Dányi Eszter 2. helyezett

Petrikovits Tessza 4. helyezett

Juhász Pap Lujza 5. helyezett

Szabados Molnár Virág 6. helyezett

DVTK csapat 3. helyezett

II. osztály serdülő

Czirják Loren 17. helyezett