A nyírbátori lovas napok keretén belül rendezett regionális díjugrató versenyen hat diósgyőri lovas állt rajthoz kilenc számban.

A 90 cm-es felkészítő versenyében Soós Lara bronzérmet szerzett csakúgy, mint Kovács Zsolt Máté a 105 centiméteres nyílt megmérettetésen.

A piros-fehérek legtöbb érmét, hármat a bokatörése után máris visszatérő Kisgergely Kata szerezte. A remeklő miskolci díjugrató 115 cm-en harmadik lett, majd a verseny legmagasabb számában, 120 centiméteren kettős győzelemmel jelezte, hogy újra számolni kell vele. A DVTK lovasa Cobolensky nyergében volt a leggyorsabb, míg Bizar VDL-el a második lett, ezzel begyűjtve a teljes éremkollekciót a hétvégéről.

- Úgy izgultam ezen a szombaton, mint az első versenyeimen - kezdte Kisgergely Kata, aki bokatörése után egyből jó formában tért vissza. - Hála a DVTK Medicalnak a bokaműtétem után három héttel már lóra ülhettem, és öt hétre rá pedig már újra versenyezhettem. Nagyon boldog és hálás vagyok mindenkinek, akik tartották bennem a lelket ez idő alatt, nekik köszönhetem, hogy ezen a hétvégén ilyen jól szerepeltem.

Nyírbátori lovas napok

 80-85cm felkészítő

Soós Lara 4. hely

90cm felkészítő

Soós Lara 3. hely

90cm nyitott

Boros Vanessza 11. hely

Bandi Barbara 15. hely

100cm kezdő lovas

Boros Vanessza 8. hely

100cm nyitott

Bandi Barbara 11. hely

105cm nyitott

Kovács Zsolt Máté 3. hely

110cm nyitott

Bodnár Fruzsina 6. hely

Kovács Zsolt Máté 7. hely

Kisgergely Kata 8. hely

115cm nyitott

Kisgergely Kata 3. hely

Bodnár Fruzsina 5. hely

120cm nyitott

Kisgergely Kata 1. és 2. hely