U16-os felkészülési mérkőzés

MFK Ružomberok U16 - Diósgyőri VTK U16 0-2 (0-0)

Diósgyőri VTK U16: Soós B. - V. Khomenko, Zanócz Á., Kiss B., Nagy B., Kiss L., Gyenes R., Kapitány G. - Kovács D., Jászberényi P., Szakos B. Vezetőedző: Icsó Zsolt. 
Csere: Soós B. helyett Balázs Á. a 30. percben. 
Gólszerző: Szakos B. (0-1) a 42., Kapitány G. (0-2) az 53. percben. 

FK Dukla Banská Bystrica U16 - Diósgyőri VTK U16 1-1 (0-0)

Diósgyőri VTK U16: D. Kalanin - Holló M., Tucsa D., Rem D., Bedő M. - Kiss L, Győrfi D., Derzsényi Á., Szakos B., Orosz D., Béres D. Vezetőedző: Icsó Zsolt. 
Csere: Szakos B. helyett Jászberényi P. a 30., Kiss L. helyett Gyenes R. a 30. percben. 
Gólszerző: Orosz D. (1-1) a 45 percben. 

Icsó Zsolt: - Két mérkőzést játszottunk a Besztercebányán megrendezett mini tornán. Az első találkozónkon nagyon jól futballoztunk. Nagy fölényt alakítottunk ki, és megérdemelten nyertünk. Egy kis hiányérzetem amiatt volt, hogy csak a  nyolcadik nagy ziccerünket tudtuk gólra váltani. Ezt a meccset hamarabb lezárhattuk volna. A második összecsapás viszont nem a legideálisabb körülmények között zajlott, nagy felhőszakadásban futballoztunk, ami egy kicsit rányomta a bélyeget a mérkőzésre. Inkább mezőnyben folyt a játék sok párharccal és kevés nagy helyzettel a kapuk előtt. A fordulás után egy gyors gólváltást követően alakult ki a végeredmény, ami az összképet nézve  teljesen igazságos volt. A mini torna maximálisan elérte a célját, minden egèszséges mezőnyjátékosunk minimum 60 percet töltött a pályán. Sok jó teljesítményt láttunk és tisztább képet kaptunk a jövőre nézve. Köszönjük a Besztercebánya barátságos vendéglátását.