I.DVTK Girls Cup
A csoport, 2. mérkőzés

Spartak Subotica LU17 - Vasas Femina Székelyudvarhely LU17 0-3 (0-1)

DVTK Edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Tóth II. Tibor, Szoboszlay Péter, Tóth Patrik. 
Spartak Subotica LU17: I. Ungur - A. Radonjic, V. Gabric, T. Ivandekic, K. Mandic, M. Miljkovic, N. Miladinovic, M. Antelj, M. Ninkovic, I. Markovic. Csere: M. Marjanovic, M. Sarcanski, M. Stanic, A. Marsanovic, M. Vlajic. Vezetőedző: Renato Pirsa.
Vasas Femina Székelyudvarhely LU17: Bódi E. - Pásztor K., Sinka P., Z. Aura, Szabó N., Godra A., Márkus G., Hodor M., Horváth A., Sólyom H., Tóásó P. Csere: Nagy A., Benczési B., Balázs Cs., Máté B. Vezetőedző: Székely János. 
Gólszerző: Horváth A. (0-1) a 10., Benczési B. (0-2) az 51., Sólyom H. (0-3) az 52. percben.

Renato Pirsa: - Gratulálunk a székelyudvarhelyi csapatnak a győzelemhez, nagyszerűen harcoltak. Az első félidőben sajnos a játékvezető rossz döntést hozott, amikor nem adott  meg a javunkra egy büntetőt. Egészen másképp alakulhatott volna ez a találkozó, mert a második félidőben sikerült az ellenfelünkre ráerőltetni az akaratunkat. Sajnos ez az eredményben nem látszik meg. 

Székely János: - Gratulálok az ellenfélnek, mert nagyon kombinatív futballt játszanak, különösen a középpályán vannak veszélyes játékosaik. Ezen a találkozón az volt a célunk, hogy megtörjük őket, ezáltal az elképzelésüket ne tudják megvalósítani. Ezt sikerrel teljesítettük, kontrákból pedig eredményesek voltunk, aminek nagyon örülök. Gratulálok a csapatnak.