I.DVTK Girls Cup
B csoport, 2. mérkőzés

GKS Górnik Łęczna U17 - DAC 1904 LU17 7-0 (4-0)

DVTK Edzőközpont, 100 néző. Játékvezető: Szoboszlay Péter, Tóth II. Tibor, Tóth Patrik. 
GKS Górnik Łęczna U17: V. Tywoniuk - J. Wróbel, E. Walczak, J. Ilczuk, J. Krok, M. Wypych, O. Stachura, V. Skrzypczak, V. Wójcik, A. Gliszczynska, J. Michaluk. Csere: O. Szymanek, N. Cielebak, O. Paradowska, K. Zajac, E. Zelechowska, K. Smyk, I. Sikora. Vezetőedző: Natasza Górnicka. 
DAC 1904 LU17: Kiss V. - Rádi R., A. Bystricka, Horváth R., Kürthy R., Patassy K., Belkovics B., Bábics L., Lapos T., Pollák E., Rajkovic F. Csere: H. Kalaberová, I. Sofia, K. Kalaberová, Bugár N., Hodossy K., Varga V., K. Kudryová, Farkas A. Vezetőedző: Bögi László.
Gólszerző: A. Gliszczynska (1-0) a 6., V. Wójcik (2-0) a 12., V. Skrzypczak (3-0) a 16., M. Wypych (4-0) a 26., A. Gliszczynska (5-0) a 33., M. Wypych (6-0) a 37., J. Ilczuk (7-0) a 39. percben. 

Natasza Górnicka: - Ebben a szezonban ez volt az első meccsünk, amit sikerült megnyernünk, ezért természetesen boldogok vagyunk. Ettől függetlenül van még mit javítanunk. Örülünk, hogy a keret összes játékosa lehetőséghez jutott, amivel mindenki élt is. Az ellenfél nehéz feladat elé állított bennünket, de jól oldottuk meg ezt a feladatot. A jövőre nézve bizakodással tölt el, hogy hét gólt lőttünk, és egyet sem kaptunk ezen az estén. 

Bögi László: - Már a bemelegítés idején látszott, hogy más szintet képvisel a lengyel csapat, mint mi. Ennek ellenére különösen az első félidőben vettük fel velük a versenyt. Keményen belementünk a párharcokba, sok ütközés volt. Arra pedig külön büszkék vagyunk, hogy a hátrány ellenére nem adtuk fel, az utolsó percig küzdöttünk, hajtottunk. Ez igaz a keret valamennyi tagjára, a fiatalabb játékosokra is. Sajnos néhány alaphibát is elkövettünk, amiből tanulni fogunk. Megyünk tovább, természetesen nem adjuk fel.