I.DVTK Girls Cup
I. elődöntő

Vasas Femina Székelyudvarhely LU17 - Illés Akadémia LU17 1-2 (0-2)

DVTK Edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Nagy László, Jakab Gyula, Tóth Patrik. 
Vasas Femina Székelyudvarhely LU17: Bódi E. - Pásztor K., Sinka P., Aura Z., Szabó N., Godra A., Márkus G., Hodor M., Horváth A., Sólyom H., Benczési B. Csere: Nagy A., Máté B., Balázs Cs., Tóásó P. Vezetőedző: Székely János. 
Illés Akadémia LU17: Spilenberg M. - Giczi K., Németh Z., Hajdú P., Kleinert P., Müller Zs., Stadler K., Harang L., Simon E., Csombor L., Ceglédi B. Csere: Francsics V., Kocsi P., Lakatos L., Csarnai Z., Farkas B., Bukor Z., Váraljai V., Vass A., Czuczai M., Nagy B, Gyócs-Németh C. Vezetőedző: Győrffy Mátyás. 
Gólszerző: Müller Zs. (0-1) a 8., Müller Zs. (0-2) a 28., Horváth A. (1-2) a 45. percben.

Székely János: - Sajnos az elején két elkerülhető gólt kaptunk, a semmiből jöttek ezek az Illés-helyzetek, amikor jobban kellett volna figyelnünk, és jobb döntést hozni. A második félidőben nagyot nyomtunk, szépítettünk, mindent megtettünk azért, hogy legalább az egyenlítés összejöjjön. Sajnos nem jött össze, de ekkor már a Szmbathelyben sem volt benne a gól. Két azonos tudású csapat találkozott, ezúttal az ellenfélnek jött ki jobban a lépés. 

Győrffy Miklós: - A torna során a legösszeszedettebb és a legkompaktabb teljesítményt ezen a délutánon nyújtottuk. Sikerült alkalmazkodni az ellenfélhez, a körülményekhez, rúgtunk két gólt, utána pedig szívvel-lélekkel küzdöttünk. Nem most játszottunk a legjobban, de boldog vagyok, hogy a lányok felhőtlenül örülnek a döntőbe jutásnak.